Arhiva > Arhiva

Forumul - terapie, curaj, anonimat

<< < (5/13) > >>

carmentoma:
   Nu mai stiu daca sa iau acest mesaj ca pe un compliment sau ca pe o critica! Eu chiar asta am subliniat: motivul pentru care ne aflam cu totii aici e unul singur! Daca avem deasupra o lupa uriasa care studiaza fiecare por al impefectiunii noastre scriptice, asa este! Mai bine dai sa fugi! Iar eu tocmai asta am vrut sa evit si de-aia am intrat in fel si fel de asazise "polemici"! Chiar si cu cine nu mi-as fi imaginat niciodata sa o fac atunci cand am vazut ca s-a hotarat sa isi deschida cont aici! E un fel de" unde dai si unde crapa"! Nici nu mai stiu cum sa fac sa fie bine! Poate dosar daca as tacea si nu as mai intra pe forum decat sa citesc!

carmentoma:
       Iar am mancat o litera (T)  din"imperfectiunii" si am scris una in plus (S) in "doar" ! Cred ca raman cu o tara: sa fiu obsedata de ceea ce scriu si apoi sa ma bat singura, cand gresesc, asa cum am facut mai sus!!!! ;D :o ::) ??? ;D :D

Catherinna:
In modul cel mai sincer este compliment. Am observat incercarile tale de a tempera  conflictele si ma intreb cum de lipseste Marcutza, as fi vrut sa cunosc si parerea ei care pentru mine conteaza mult. Nu ma hazardez sa scriu prea mult pt. ca nu vreau sa ajung la gazeta  ;D

carmentoma:
       Marcutza e de obicei pana la maxim ora 20.00! Ca o gluma: ea e in tura de zi , iar eu in in tura de noapte! La fel ca si mine, ea cauta intotdeauna sa pondereze, sa canalizeze discutiile spre tonuri civilizate, fara rautati gratuite! Eu nu am acelasi talent cu ea si nu prea stiu sa ma fac ascultata! De-aia e ea unica! Incerc sa o urmez, dar sa o egalez n-am sa reusesc niciodata! E multa inversunare in oameni! Si nu imi place sa intru in polemici fara sfarsit! Eu sunt o fire optimista, prietenoasa si comunicativa, dar nu intotdeauna am in fata un interlocutor la fel si in asemea caz mai bine ma retrag din discutie!!
       Multumesc pentru aprecieri!

Catherinna:
@ Carmentoma ti-am trimis un mes privat, nu a intrat sau nu vrei sa-mi raspunzi ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă