Arhiva > Arhiva

Forumul - terapie, curaj, anonimat

<< < (3/13) > >>

Remy:
  Personal cred ca acest topic a fost deschis cu bune intentii , pentru a incuraja lumea sa-si schimbe statutul de "privitor" intr-un statut mai activ . Socializarea este de fapt ceea ce incercam sa realizam prin acest concept iar unele persoane incearca sa ne ajute in acest sens . Exprimarea poate fi prost inteleasa cateodata atunci cand se face intr-un mediu virtual ( desi acest lucru se intampla chiar si in spatiul real uneori ) .

anamama13:
si cu consecinte mult mai dramatice..... adevar grait-ai moderemy....

carmentoma:
       Exact asta a fost intentia: de incurajare! Cat despre exprimarea nefericita, am avut aceasta discutie pe un alt topic, cel legat de gramatica, unde, deasemenea, tonul era de natura sa indeparteze pe cei care , eventual, ar fi gasit expresii gresite postate de ei si analizate critic din acest punct de vedere, chiar daca nu ar fi fost pomenit si numele lor!! Prea multe tipuri de cenzura, daca ma intrebati pe mine!

ioanaxxl:
Sau poate ca unii intelg sa fie mai selectivi, sau au si altceva de facut...
eu una de exemplu incerc sa fiu comunicativa si Dzeu  mi-e martor ca numai de lipsa de comunicare nu pot fi acuzata, dar nu ma regasesc in toate topicurile si, deci, nu simt nevoia sa ma bag in seama unde "nu-mi fierbe oala" , de dragul de a face postari care sa-mi sporeasca numarul mesajelor...si implicit sa obtin nu stiu cate stelutze!
In acelasi timp, insa, nu am nimic cu cine sta 24 din 25 de ore pe forum...bafta in continuare! ;)

carmentoma:
           Inteleg apropoul subtil si ironia fina! Si mai stiu si ca asa iti petreci timpul, in lumea virtuala si nu doar pe acest forum! Eu tot impaciuitoare vreau sa raman, si, indiferent ce parere ai tu sau altii, eu tot cred ca aici ne apropiem si ne imprietenim cei singuri si cu probleme de socializare, asa cum tu NU esti ( ma refer la probleme) si timizi, carora nu le plac polemicile! Iar despre stelute, nu sunt un scop in sine! Dar am o mare bucurie sa vorbesc cu drag si fara ranchiuna cu oameni asemenea mie, mai ales in aceasta Saptamana, pentru care m-am pregatit sufleteste, si nu numai, aproape 40 de zile!
         Retine ce vrei din acest mesaj! Si tu si cei care gandesc la fel ca tine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă