Arhiva > Arhiva

Timpul se scurge prea repede

<< < (7/36) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Joi, 10 Martie 2011, 14:20 ---
.....sa beau apa cand mi-e sete, sa servesc masa cand mi-e foame si sa ma imbrac gros cand e ger :D

--- Terminare citat ---

incredibil - credeam ca asa se face ...
tu cum faci?

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 10 Martie 2011, 14:24 ---
--- Citat din: silviu din Joi, 10 Martie 2011, 14:20 ---
.....sa beau apa cand mi-e sete, sa servesc masa cand mi-e foame si sa ma imbrac gros cand e ger :D

--- Terminare citat ---

incredibil - credeam ca asa se face ...
tu cum faci?

--- Terminare citat ---
exact asta spuneam... e usor sa visezi asa ceva si sa se indeplineasca... apropo! tu cum stai cu simtul umorului? la ce nivel e? ???
sa ai parte de vise faine! :)

almi_gabi:
cum stau la simtul umorului ? spune-mi tu

almi_gabi:
silviu , stand la "taclale" cu tine nici nu am observat cum a trecut timpul - o zi buna in continuare

vorba stelianei , revin....

micaela:

--- Citat din: silviu din Joi, 10 Martie 2011, 14:20 ---iar la tine, simtul umorului are ca masura "genunchiul broashtei"... tot fara numar, fara numar... ;D de aici trag concluzia ca tu iti canalizezi energia catre vise formidabile de genul: sa beau apa cand mi-e sete, sa servesc masa cand mi-e foame si sa ma imbrac gros cand e ger :D recunosc, asa vise greu de indeplinit, mai rar :( da' si cand ti se indeplinesc... pesemne ca de aici se trage optimismul tau incurabil ;D
sa ai vise faine! :)

--- Terminare citat ---

cum devine chestiunea cu "genunchiul broastei"? daca e sa ma iau dupa imaginea pe care o evoca, nu-i de bine, e de greata.  :D

hehe...eu imi doresc exact invers, sa nu servesc masa cand mi-e foame, deh.  ;)

ntza. imi doresc "chestii" indraznete si putin probabile dar posibile, totusi, prin prisma norocului chior si-a coincidentei maxime.

daca-ti vei dori sa traiesti inconjurat de un cerc imens de cadane, thai-girls, monici si senzuale....hm...intri in zona imposibilului si a unitatilor de frustrare fara numar...fara numar....faaaara nuuuumar...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă