Arhiva > Arhiva
Timpul se scurge prea repede
adria:
gabitu, frumoase cuvinte ai spus, dar, cred ca nu e de ajuns
copiii sunt mari, au deja viata lor, si tu tot singura esti (ma rog, ma refer la mine)
uneori, oricat as vrea, nu pot sa nu ma gandesc cum ar fi fost viata mea, daca... as fi imbatranit alaturi de omul iubit
si atunci, "a claca" e foarte aproape, insa, merg mai departe sperand in ceva frumos
almi_gabi:
adria stiu ca nu este de ajuns si noi doua ne-am intalnit ~am vorbit si depanat de toate printre care si subiectul care ne aduna pe toti in aceasta comunitate ~ singuratatea.
ma gandesc ca Singles Camp ne ajuta sa mai "ostoim" dorul din sufletul nostru. cel putin eu uit de el cand ma intalnesc si vorbesc cu voi!
silviu:
--- Citat din: adria ---nu pot sa nu ma gandesc cum ar fi fost viata mea, daca... as fi imbatranit alaturi de omul iubit
--- Terminare citat ---
eu as putea imbatrani linistit alaturi de femeia iubita numai daca ea, femeia iubita, ar avea vreo 25 - 30 de primaveri ;D nu m-ar deranja daca ar avea parul lung, blond si ochii de un albastru infinit. alaturi de o asa fiinta nu doar ca as imbatrani linistit, ba chiar as lua liftul cu mai putin regret... sau poate regretul de a lasa asa ceva in urma ar fi si mai mare? ??? inca nu m-am hotarat :-\
micaela:
de aici ti se trage inconfundabilul pesimism. Diastanta dintre ce (ti-)e posibil si ce doresti e foarte mare si se masoara in unitati de "frustrare" (fara numar, fara numar...);D
silviu:
iar la tine, simtul umorului are ca masura "genunchiul broashtei"... tot fara numar, fara numar... ;D de aici trag concluzia ca tu iti canalizezi energia catre vise formidabile de genul: sa beau apa cand mi-e sete, sa servesc masa cand mi-e foame si sa ma imbrac gros cand e ger :D recunosc, asa vise greu de indeplinit, mai rar :( da' si cand ti se indeplinesc... pesemne ca de aici se trage optimismul tau incurabil ;D
sa ai vise faine! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă