Arhiva > Arhiva
Timpul se scurge prea repede
marcutza:
mi-am spus pana la un moment dat: cat as vrea sa dau timpul inapoi !
anumite intamplari din viata mea mi-au demonstrat ca toate au rostul si timpul lor, timp scurs repede sau incet.
imi spun mereu ca nu trebuie sa traiesc in trecut - inseamna involutie, dar pot invata din el.
silviu:
--- Citat din: micaela ---daca-ti vei dori sa traiesti inconjurat de un cerc imens de cadane, thai-girls, monici si senzuale....hm...intri in zona imposibilului si a unitatilor de frustrare fara numar...fara numar....faaaara nuuuumar...
--- Terminare citat ---
ti se pare ca-i imposibil sa fii inconjurat de thai girls? mai studiaza! uite, o sa merg in sierra leone... cu o capra iti cumperi o tipa, pe alese ;D cu o turma cumperi tot satul, partea feminina :D
atata doar ca trebuie sa le faci testul hiv si pe cel de hepatita. a! si-ar mai fi un amanunt: sunt cam negre. da' s-ar asorta de minune cu parul meu grizonat 8)
almi_gabi:
de ce oare mi se pare ca momentele frumoase trec repede iar cele neplacute parca nu se mai termina?
iulia17:
exact asa mi se intimpla si mie. de fapt ni se intimpla tuturor. e vorba de perceptia diferentiata a timpului si influenta emotiilor sau starilor pozitive, respectiv negative.
micaela:
--- Citat din: silviu din Joi, 10 Martie 2011, 20:36 ---
--- Citat din: micaela ---daca-ti vei dori sa traiesti inconjurat de un cerc imens de cadane, thai-girls, monici si senzuale....hm...intri in zona imposibilului si a unitatilor de frustrare fara numar...fara numar....faaaara nuuuumar...
--- Terminare citat ---
ti se pare ca-i imposibil sa fii inconjurat de thai girls? mai studiaza! uite, o sa merg in sierra leone... cu o capra iti cumperi o tipa, pe alese ;D cu o turma cumperi tot satul, partea feminina :D
atata doar ca trebuie sa le faci testul hiv si pe cel de hepatita. a! si-ar mai fi un amanunt: sunt cam negre. da' s-ar asorta de minune cu parul meu grizonat 8)
--- Terminare citat ---
da, iata o tema serioasa de cercetare. cum de mi-a scapat? ;)
in acest moment, regret temeinic ca nu am o turma de capre cu care sa contribui la implinirea unui vis atat de exotic. :D
vezi? asta e. exagerezi. :D nu vrei doar o turma, pardon, un grup de thai, vrei sa fie si sero-negative si negro-negative. nu-i prea mult? poate o senzuala balaie (e una pe la teve), de pe plaiuri mioritice, ti-ar fi mai la indemana. orice vis e restructurabil. :D :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă