Arhiva > Arhiva

Timpul se scurge prea repede

<< < (5/36) > >>

carmentoma:
Eu una nu imi doresc sa ies la pensie prea curand! Cu toate ca am multe de facut si atunci! Multe excursii, pentru care acum  nu am timp, multe DVD-uri cu filme de vizionat (pe care inca nu le-am scos din tipla!), multe carti de citit, stranse in raft si cu praful asezat (generic!) in asteptarea zilelor libere in care sa nu am altceva de facut decat sa stau in fotoliu si sa le savurez... amintiri de asternut pe hartie..... si tot asa!

iulia17:

mie mi se pare ca daca stii sa-l pretuiesti, timpul trece cu folos, nu l-am considerat niciodata dusmanul meu. acum, poate mai mult decat in trecut, vad limpede spre ce ma indrept, cum e drumul, ce asteptari am. am trecut de faza de acumulari, acum valorific. ma bucur de ceea ce am, am invatat ca pot gasi bucurie si satisfactie in lucruri simple, daca eu sunt multumita de mine. de fapt cred ca asta e cel mai important lucru pe care l-am obtinut in anii care au trecut: sa fac pace cu mine.

silviu:
eu nu am reusit sa fac pace cu mine :( abia am reusit un armistitiu.

hana:
Eu nu sunt multumita de mine, ma sperie nesiguranta, singuratatea, stiu ca eu trebuie sa decid si sa ma schimb, imi e greu. Ciresc aici din cand in cand si sunt dezamagita de mine, parca toata viata a fost un esec. In afara de cei doi baieti ai mei, realizarile au fost trecatoare, ca si iubirea. Ce ne mai ramane? O sa incerc sa intru mai des, poate mai  trece pesimismul.
O zi buna.
La multi ani de 8 martie tuturor femeilor mai ales celor singure si multe flori. Multe flori inseamna si multa speranta.

almi_gabi:

--- Citat din: hana din Marți, 08 Martie 2011, 13:05 ---Eu nu sunt multumita de mine, ma sperie nesiguranta, singuratatea, stiu ca eu trebuie sa decid si sa ma schimb, imi e greu. Ciresc aici din cand in cand si sunt dezamagita de mine, parca toata viata a fost un esec. In afara de cei doi baieti ai mei, realizarile au fost trecatoare, ca si iubirea. Ce ne mai ramane? O sa incerc sa intru mai des, poate mai  trece pesimismul.
.......

--- Terminare citat ---

hana, am sa incerc sa dezvolt un pic ce incepusem pe topicul " Cum te simti". Sa stii ca si pe mine ma napadeste uneori singuratatea si amaraciunea dar stand de vorba cu niste amici care au ceva experianta in pshihologie ei m-au sfatuit ca atunci cand trec prin experiente placute sa imi fac o colectie de ganduri bune pe care sa le revad atunci cand imi este mai greu.
Sa stii hana, ca noi , cei de pe acest forum avem si probleme - unii financiare, altii de sanatate, altii sunt chiar singuri.
Parerea mea ~ bucura-te de baietii tai si de ceea ce este placut si armonios in viata ta.
Viata trece atat de repede si mai ales ritmul alert in care traim  ~ intro societate mereu pe fuga si in cautare permanenta de nou si senzational parca nu mai avem timp pentru nimicurile care ne pot aduce bucurie.
Ii regretam pe cei dragi ~care nu mai sunt~ si ne pare rau ca poate nu am gasit timpul sa impartasim ceva din viata noastra cu ei.

Pretuieste fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi!
Iti vor aduce implinire si multumire!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă