Arhiva > Arhiva
Timpul se scurge prea repede
nameste:
Si eu sunt singura.De craciun,de pasti si in general tot timpul.Inainte trecea timpul repede ca munceam foarte mult.Acum...nu mai am motivatie si nu mai pot face mai nimic.Am foarte mari sperante de la acest forum.
PS.Invatatima si pe mine cum sa atasez fotografii
admin:
Pentru a atasa poze ai o casuta albastra in stanga jos a textului pe care il scrii in mesaj (Optiuni aditionale), click pe ea si ti se va deschide o fereastra unde vei gasi "Ataseaza" dai browse si inserezi poza dorita
Urmareste in seara asta, foarte interesant ce s-a intamplat in prima tabara Singles Camp. Gasesti pe topicul "Tabara Sibiel 9 - 11 aprile 2010". Toti sunt pe drum inca dar mai au putin pana ajung in fata calculatorului...
marlen_i13:
Cand esti foarte tanar nu iti dai seama cand trece timpul dar de la o anumita varsta ti se pare ca trece mult mai repede decat altadata si nu sti ce se va intampla maine si ce iti rezerva viitorul.
gabrel:
"Cine are timp si sta in asteptarea timpului isi pierde timpul"
Incercati Free Online Time Management Games
katie:
Problema e ca timpul trece in defavoarea noastra ! Daca alta data spuneam : lasa ca mai e timp ! acum parca timpul a luat-o razna ! Cred ca unde am schimbat prefixul si gandul la binemeritata pensionare care nu v-a mai veni niciodata iti da o stare de nesiguranta!
o zi minunata va doresc !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă