sper din tot sufletul ca admy sau moderemy sa nu dea curs acestei cereri inainte de a citi tot ce s-a postat aici, pentru o dreapta analiza.... suntem totusi cateva persoane care dorim acest topic, impreuna cu "jumatatea " lui ..... ce pretentii mai putem avea sa se schimbe societatea, daca nu se schimba oamenii care o alcatuiesc, si nu oricum, ci inspre bine.... putem avea un topic de acest gen fara sa se simta nimeni jignit.... si nu este obligatoriu sa intre toata lumea... cine vrea...
putem trage niste semnale de alarma in ceea ce priveste limba romana.... chiar nu vedeti cum vorbesc cei din jurul vostru ?... ce invata copiii de la "strada"

... ce fel de oameni suntem daca nu ne putem accepta greselile... si nu ma refer ca am sarit peste o litera sau am mai tastat una in plus... ci greseli care au intrat atat de adanc in limbajul populist incat au creeat o noua gramatica, cum ar vesnicul " ca si" folosit in toate situatiile, fie ca trebuie, fie nu....
din nou, simt aici gustul amar al tristetii...
un loc ptr cei singuri ... nu trebuie sa fie neaparat doar vesel... trebuie sa aduca noutate, cunoastere, informatie, prieteni....dupa parerea mea... dar, sunt atatea alte site-uri pe care nu gasesti acest fel de topic..... imi pare rau.... sper doar sa se ia decizia corecta....
va daruiesc un semn de afectiune.... poate ultimul... si scuzele mele ptr insistenta....