Autor Subiect: Gramatica limbii romane  (Citit de 79590 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ioanaxxl

• Vizitator
Răspuns: Gramatica limbii romane
« Răspuns #75 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:06 »
Nu deviati, va rog, de la tematica topicului...mie mi se pare tare constructiv, iar initiatoarea a subliniat de la inceput ca nu se va specifica numele userului care a facut gresala, asa ca nu vad cine s-ar simti "atacat" daca face anumite corectii la greseli... :-\
Eu, la 47 de ani, nu sunt deranjata sa mai iau oarece lectii de gramatica, chiar mi se par binevenite! ;)
Decat sa persist in greseli, mai bine sa ma traga cineva de maneca! ;D

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #76 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:07 »
foarte constructiva pozitia ta, dar nu vezi ca suntem putini ?
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #77 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:09 »
Prefer calitatea in detrimentul cantitatii, no ofense!

maria171

• Vizitator
« Răspuns #78 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:10 »
eu am si mai multi ani, ioana

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #79 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:14 »
ma refeream ca suntem putini cei care militeaza ptr sustinerea si mentinerea acestui topic... daca citesti de la inceput, te vei dumiri... normal ca si eu prefer calitatea, desi nu intotdeauna ce e putin e si bun.... ;)

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #80 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:14 »
facem intrecere de varste ?????? ;D

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #81 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:17 »
sa fim sanatoase cu anii nostri! am inteles exat ce ai vrut sa spui, "no ofense" era pentru ceilalti ;)
am vazut si am apreciat ca sustii topicul!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #82 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:18 »
1. dragi single care nu v-ati simtit jigniti de acest topic sau de felul meu, poate uneori lipsit de tact, cum zice marcutza (apropos, marcutza, cand am fost lipsita de tact?!) pentru care imi cer scuze fara sa astept raspunsul marcutzei
2. si dragi single care ati fost oripilati de crearea acestui topic, sau de crasul meu diletantism sau, si mai rau, de mitocania cu care m-am gandit sa cenzurez ce scrieti ca sa va demonstrez cat de inteligenta sunt, etc, etc, etc..
 .. vreau sa va spun ceva..
inainte de a vedea comentariile geniului nostru local Rasco-etc, ramasesem cu cateva intrebari fara raspuns legate de utilitatea acestui topic si de necesitatea sa acum si aici.. iar la un moment dat, in timpul dupa amiezei, ma hotarasem sa il fac sa dispara, evident cu ajutorul "cutitului" binefacator al lui admin.. iar cine ar fi dorit vreun raspuns de la mine pe teme de gramatica, as discutabile cum par a fi acum cunostintele mele, ar fi putut sa ma intrebe prin mesaje private orice..
dar,
dar in momentul cand a aparut distinsul rasco-srl, aceasta creatura stupefianta si deocamdata de neinteles pentru mine, cu ferocitatea si verva sa nestavilita si bulversanta pentru multi, va spun ceva.. am sa stau aici sa-l astept si va invit ca impreuna sa pricepem ce vrea de fapt si cine e.. ce ziceti?

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #83 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:21 »
sunt de acord... si eu cred ca-i sunt datoare cu un raspuns dar astept sa-l pot privi doar ca un simplu bolovan misogin..... ( sau sa ma trezesc din betie ???? hi,hi,hi )..

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #84 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:22 »
Draga mea, eu una cred ca statusul tau ne 'lumineaza" si cred ca e loc sub soare pentru toata lumea!
<<Nu prapastii ne despart, ci diferente de nivel..>>

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #85 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:30 »
Iar pentru cei care nu agreeaza acest topic, cazul se rezolva foarte usor: nu intra pe el, logic , nu?!
pe_jumate, bafta pentru maine!
ai grija de tine!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #86 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:39 »
multumesc mult pentru incurajari, scumpa mea ioana!
tot nu stiu cum sa-ti trimit mesaj privat..
as vrea sa vorbim putin de ale noastre, stii tu :-*

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #87 : Miercuri, 31 Martie 2010, 22:51 »
scumpilico, uita-te deasupra ferestrei cu topicuri, este o bara cu meniurile in care poti intra... pagina principala, ajutor, profil.. mesaje personale
intri acolo, tastezi prima litera a nick-name-ului catre care vrei sa scrii la "adrisant " si apoi scrii textul in cuprins... si pac, expediezi, fara sa mai timbrezi... cica guvernul a dat liber... daca tot are salariu de 300 milioane, poate si directorul postei sa accepte fara timbru.....
sau, alta varianta, clik pe avatarul destinatarei si vezi ca-i poti trimite mesaj... sau , daca te uiti sub poza ei, exista un mic plic prin care-i poti trimite mesaj privat chiar pe mail, cred.... off, ce mult am scris... sper sa reusesti in vreun fel..

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #88 : Miercuri, 31 Martie 2010, 23:04 »
ce bine ca te regasesc, distinsa creatura de neinteles! :)
am si eu niste intrebari, pe care cu modestie si fara ipocrizie as vrea sa le indrept spre tine:

1. umor nu ai niciodata?
2. se zice ca barbatii singuri dupa .. ani, merita sa fie asa.. de ce te straduiesti sa fiu de acord cu asta bruscamente si imediat ce iti citesc primele doua randuri?
3. de ce esti totusi aici, cu tehnicile tale de intimidare, intr-un loc unde fundalul site-ului e ca o pasune verde, Sibielul ne asteapta tot inverzit, lucrurile ar trebui sa fie calme si natural-blande? nu simti disonanta?

PS daca-mi raspunzi pe intelesul meu, ar mai fi o sansa..

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #89 : Miercuri, 31 Martie 2010, 23:31 »
@marcutza
Din pacate nu acesta era raspunsul la umilul meu joc de cuvinte (si pe care mi l-am permis doar pentru ca eram pe un topic de limba romana). Imi pare rau ca te-a suparat, nu era in intentia mea. :-* Nu vei gasi in postarile mele niciodata nimic vulgar sau injurios.
Am intervenit in apararea bietului Pruteanu tocmai ca o contrapondere a postarii lui raskolnikov care mi s-a parut excesiv de dura (dar nu si in intregime nedreapta!) si intimidanta pentru ceilalti forumisti. Si cum n-am de gind sa-l cenzurez pe raskolnikov pentru opiniile sale (si pe nimeni dealtfel) am preferat sa-mi fac treaba de moderator si sa indulcesc putin tonul discutiei.
Zic "bietul" Pruteanu in primul rind deoarece nu mai e printre noi si apoi pentru ca a fost un om deosebit de inzestrat dar care, adevarat, nu a reusit sa performeze pe masura talentului sau. Asta in termeni seci se numeste ratare. Chiar si asa ramine, totusi, un intelectual si un om de cultura.
Si cu asta ma opresc pentru ca chiar daca vorbim despre un lingvist (fara acreditare) sintem putin off topic. Am scris aceasta postare, in loc sa-ti trimit un PM, deoarece am simtit nevoia ca pozitia mea sa fie inteleasa si de ceilalti useri pe care sper ca nu i-am deranjat si carora le doresc  sa se simta bine in continuare.
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale