Arhiva > Arhiva

Gramatica limbii romane

<< < (23/30) > >>

Catherinna:
Offtopic;

Din 20.03 - 31.03 nu au aparut cuvinte jignitoare la adresa nimanui sau cel putin eu nu le-am citit.
Imi pare rau, ca de la ora 10.20 / 31.03, de la aparitia acestui topic si pana la ora 17.48, au fost postate atat de multe comentari incat mi s-a parut ca a trecut o zi.
In trei zile s-au postat atatea cuvinte nedemne pentru un site atat de sensibil ,de socializare, incat consider ca am dreptul sa-mi exprim parerea clar si concis ca
acest topiuc sa fie mutat in arhiva si inchis
Asa cum a zis si admin. acest topic s-ar putea relua dupa o perioada
Toti indeamna la pace dar nu inainte de a observa greselile ante/postatorului ( uite inca un cuvant nou )  :)
Era usor de prevazut ca aici se va ajunge, daca cineva doreste sa dea lectii. Se pare ca toti suntem pe picioarele noastre si dotati cu un cap si o mentalitate greu de schimbat ( sincer nici nu consider ca trebuie sa ne schimbam, este suficient daca ne acceptam asa cum suntem cu bune si rele, gresind si corectandu-ne daca observam la timp )
Parerea mea este ca moderatorii ne pot corecta si indruma si sa-i lasam pe ei sa-si faca treaba.
Sa-mi fie iertata atitudinea / adica, a-mi spune clar punctul de vedere.

pe_jumate:
multumesc mult de tot draga ayouni pentru interventia ta!

cred totusi ca e bine sa ne oprim din vanatoarea de greseli.. pentru ca fiecare din noi le face/le va face la un moment dat, iar a le pune in evidenta la tot pasul, nu foloseste decat la inflamarea spiritelor mai sensibile..

decat sa ne tot suparam, mai bine un cantecel vesel sa ascultam, nu? e despre lucrul in echipa..

multumesc inca o data pentru exceptionalul cavalerism si sarbatori fericite!

marcutza:
va rog mult, hai sa: 1 revenim la subiectul topicului sau 2 sa ne vedem de afinitatile privind subiectele deschise pe acest forum :) va pup cu drag  :-*

ioanaxxl:
@catherina, draga mea, intradevar n-ai citit toate topicurile, ca daca le-ai fi citit, ai fi vazut ca nu e prima data cand forumul e improscat cu dejectii verbale, de catre anumite specimene care nu au unde sa refuleze (ca niste guri de canal), decat in spatiul virtual! Si daca anumite persoane se complac in a intra in dialog cu asemenea personaje, e problema lor!
Spre exemplificare, te rog sa citesti postarile de pe topicul de bancuri din 24 martie de la ora 02:07:13 ;D si pana pe 24 martie ora 06:59 (cel putin), o sa remarci acolo si trimiteri catre alti useri si topicuri!

Eu zic ca se putea rezolva foarte usor cazul cu acest topic: imi placea ce scrie in el, intram, citeam, postam (eventual), daca nu ma "regaseam" nu intram, ma duceam pe altul...mie una mi-a placut si mi-am si exprimat aprobarea si sustinerea!

Oricum adminul, singurul , dupa parerea mea indriduit sa inchida sau nu subiectul, vad ca a hotarat sa lase topicul sa mearga in continuare si cred ca @pe _jumate s-a lamurit despre ce e vorba in propozitie si cred ca are si altceva mai bun de facut decat sa intre in conflicte cu oameni care s-ar otravi daca si-ar musca limba! (puternic vascularizata cu venin   :o)
Sa auzim de bine!  Eu sper totusi sa mai avem postari constructive, din care sa avem ce invata (ma refer la acest topic), fara sa ne mai sarim la beregata!
Doamne-ajuta!

Ayouni:
@pe_jumate! ma bucur ca micul meu mesaj ti-a facut bine... asta era si ideea.  Sunt ruda cu Don Quijote si cu Robin Hood! Si de asemenea cu Taher Ben Jelloun. In multe privinte, hihihihi! Nu, nu eram la vanatoarea mistretului cu colti de argint! A fost un impuls de moment, fara cea mai mica urma de rautate. Si sper sa fi fost vazuta ca atare, chiar am incercat sa-i dau o intorsatura glumeata. Desi vad ca nu... Nu sunt eu cea lipsita de pacate, ca sa arunc prima piatra! Din nefericire, exprimarea noastra virtuala, fiind lipsita de inflexiunea vocii, de expresia fetei, a ochilor, de multe ori este rece si atat. Poate chiar sa para mai dura decat este in realitate.  Mersi pentru cantec.  Uite si unul de la mine:

Bianco il sale che dia sapore
A questa vita che va
Cerchi il vento, un movimento
Un soffio d'eternit&agrave;
Come un bambino tu aspetti sereno
Il bacio che ti sveglier&agrave;

Quando piano muore il giorno
E il pensiero volge in sogno
Quando a spingerti ad andare &egrave; il cuore
Sar&ograve; con te

Navigare

[0] Indexul de Mesaje