Arhiva > Arhiva
Gramatica limbii romane
raskolnikov:
Chiar nu ma referam la matale, tanti, dar s-a nimerit bine. Nu m-ar deranja sa pretinzi in continuare lectii de gramatica de la o fatuca pe care am observat ca o depasesti in privinta in privinta unor astfel de cunostinte. La Denie nu te mai duci?
maria171:
nu ma duc ca fac pacate in postul mare
;D
tu?
raskolnikov:
O sa ma duc doar sa iau Paste, iar asta de cat mai multe ori, ca am observat ca se da si cate un paharel de vin. Multumita?
maria171:
da, m-ai multumit!
la biserica unde ma duc eu nu se da vin
tu unde te duci?
Ayouni:
Buna dimineata pe la pranz tuturor! Raskolikov habibi, eu nu fac parte din cei 300 de utilizatori despre care vorbesti. Parca auzisem vorbindu-se aici despre ecuanimitate, dar vad ca au aparut niste epitete care mie, cel putin, mi se par deplasate: " patetica, smiorcaita si diversionista... o biata cotoroanta..." Exercitiu de sinceritate si tema pentru acasa, uitandu-ne in ograda noastra: elev Raskolnikov, scrie de 20 de ori verbul a procura la mai mult ca perfect! "ba chiar iti procurasei o biata cotoroanta"! Ridendo castigat mores. Dar fara a rani, fara a lovi, fara a jigni. A gresi este omeneste, a ierta este divin, hai sa credem ca putem sa facem si gesturi divine nu numai sa dam cu bata.
Uneori am citit aici postari polemice care seamana cu cele de la vreun articol de tabloid... si nu vrem asta, nu-i asa?
Peace brother peace!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă