Arhiva > Arhiva

Loc de dat cu capul/OFF

<< < (4/16) > >>

Crista:
Deci te poti intalni cu cei de acolo,sunt mai organizati,mai activi.Eu ramane sa mai astept formarea unui grup ,cat de mic,pe aici.

EUGENIA110:
Sau sa vii in taberele organizate. :)

Catherinna:
Doamnelor, va rog aveti grija la tema topicului , suntem pe aratura si aici  ::)

Saturnianul:

--- Citat din: Catherinna din Vineri, 09 Aprilie 2010, 16:31 ---    Cucui, poate mai multe, pemtru ca, nu pot sa-mi dau seama de ce am crezut la inceput, ca oameni singuri au un   anumit comportament, - seriosi, lipsiti de ranchiuna, amabili, politicosi…
    Cucui, nu pot, nu vreau sa ma cert cu nimeni, chiar daca pentru asta am fost onorata cu titlul de proasta de catre unul dintre confrati/ intrale/ singuratati.

--- Terminare citat ---

Cathy, un anume statut social sau stare sufletească a cuiva nu este o garanţie că omul ăla este aşa cum credem noi că ar trebui să fie. Pe unii suferinţa de orice fel îi face mai înţelegători, pe alţii, din contră. Alţii n-au fost şi nu vor fi niciodată înţelegători, respectuoşi, amabili, indiferent ce li s-a întîmplat sau li se va întîmpla.

Cît despre confratele care te-a considerat proastă pentru că nu te cerţi, ingnoră-l. Părerea lui nu e musai să fie şi părerea generală. Nici mie nu-mi place să mă cert. Crezi că sunt prost din cauza asta? Da, pentru unii cu siguranţă sunt. Chiar oameni cu care interacţionez în realitate mă consideră altfel. Şi chiar mi s-a reproşat, mai în glumă, mai în serios, că "nu ştiu să mă cert". Puţin îmi pasă. Astfel de oameni am gijă să fie doar nişte indivizi cu care interacţionez din necesitate.

Ranchiunoşi, nesimţiţi etc. vei găsi oriunde, indiferent că sunt singuri, deştepţi, talentaţi, intelectuali etc.

Catherinna:
@Saturnianul, am castigat si astazi un cucui incercand o conversatie ... au ce ma doare, am dat fix la vinclu... da, las ca trece  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă