Arhiva > Arhiva

Loc de dat cu capul/OFF

<< < (3/16) > >>

anamama13:
ai avut vreodata senzatia ca toate ti se intampla numai tie ???... zi de zi? ... credeam ca, dupa ce am rezolvat problemele cu masina in ultima clipa cum se zice, acestea vor fi ultimele inaintea mult visatei mini-vacantei... dar pe ultima suta de metri incap muuulte.... de-abia ce reusii sa adorm si eu pe la doua, trezindu-ma cam la fiecare ceas, pe 5 de dimineata, nici nu cantara cocosii, ca fusei trezita brusc de realitatea ucigatoare prin puhoiul ce se revarsa din peretele baii... si fierbinte.... si cauta nene, copacel-copacel, robinetul de inchidere, nu e... asta e, la baie nu e... au plecat cu el in buzunar instalatorii lu' peste, sa-l  monteze in balta lor proprie... si uite-ma cum fac si eu ca astia de la apa nova, inchid apa in toata casa ... bine ca l-am gasit pe ala de la centrala ca zau nu stiu cum coboram eu in groapa intunecata in care sade distinsul hidrofor.... mda, uite,  astea sunt momente in care te simti taaare singura... si mai trebuie sa si plec... nu stiu cum se va descurca fiica-mea, e bine sa vada si ea ce inseamna sa fii barbatul in casa, dar telefoanele si milogeala, tot eu.... ei, dar din vacanta..... cu ce fel de inima... asta e alta vorba in alta traista... s-o pricepe ceva de aici?... sau poate iar am baut... sunt necajita, nene, sunt necajita, asta e.....

Catherinna:
Ziua cucuielor!

Cand a propus @anamama13 acest topic , am simtit o usoara intepatura, gandindu-ma ca era suficient atat si nici un alt topic .
    Aici trebuia sa intram cu toti si sa dam cu capul pana ne ieseau toate cucuiele trecutului si prezentului. Numai dupa ce se vindecau toate, aveam dreptul sa intram la alte discutii pe alte teme. Pentru acest gand merit un cucui.
    Am stat cateva ore sa se vindece.
   Apoi merit urmatorul cucui pentru faptul ca am intrat cu entuziasm, crezand ca sunt vindecata de trecut si ca, mi-am insusit singuratatea si nu mai am nimic de zis decat ca sunt singura si atat . Ghinion, aici s-au pus in discutie aproape toate acele intamplari pe care eu vroiam sa le las in urma ; vroiam sa trag cortina si sa incep sa-mi traiesc singuratatea intr-un alt mod, impreuna cu altii ca si mine. Fara reprosuri de ce am ajuns, de ce sunt si de ce nu schimb singuratatea intr-un parteneriat pe care nu mi-l doresc.
    Cucui, da, nu ma obliga nimeni.. Nu ma obliga nimeni sa schimb ceva, dar ma obliga citindu-le pe aici sa-mi reamintesc, ma obliga sa retraiesc intamplari pe care eu le vreau lasate un urma. Sunt evenimente si fapte frumoase traite o data , de care m-am despartit foarte greu ( credeam eu ca m-am despartit ) Un nou cucui, nu m-am despartit de loc de trecut doar incerc sa nu-l trag zilnic dupa mine . Incerc sa-mi traiesc ziua de astazi fara a ma gandi la ieri si fara a ma gandii prea mult la maine, pentru ca maine… e departe .
    Cucui, poate mai multe, pemtru ca, nu pot sa-mi dau seama de ce am crezut la inceput, ca oameni singuri au un   anumit comportament, - seriosi, lipsiti de ranchiuna, amabili, politicosi… aici se incerca pe alocuri ,a se demonstra cine pe cine domina, nici nu are importanta cu ce si in ce mod. Parca am fi pe un site de matrimoniale si incercam sa castigam atentia masculului sau a femelei dominante.
    Cucui, pentru ca vreau sa intru pe S.C. detasata de subiectele care incita la polemica.
    Cucui, nu pot, nu vreau sa ma cert cu nimeni, chiar daca pentru asta am fost onorata cu titlul de proasta de catre unul dintre confrati/ intrale/ singuratati.
    Cucui, pentru ca mai sper ca si in Timisoara sa se infinteze un astfel de club sau sa ma anunte cineva pe M.P. daca exista .
    Cucui, pentru ca, mai sper ca ce scrie pe prima pagina sa ramana valabil :
                          -   Aici veti gasi oameni ca voi, care se simt singuri, retrasi si timizi dar a caror dorinta este aceea de a socializa, de a lega prietenii, de a face excursii si vacante minunate…

Spre seara, cand la  Sibiel se incepe distractia, eu imi oblojesc cucuiele  ::)
Dragelor, dragilor , va doresc o zi minunata , care sa ne indemne la repetarea ei macar o data pe an !

EUGENIA110:
Cita dreptate ai, Caterina! Imi pare rau ca nu sintem in acelasi oras, se pare ca ne dorim acelasi lucru: sa traim frumos si linistit, sa avem cu cine iesi la o prajitura sau intr-o excursie (mi-e dor de o vacanta de citeva zile intr-o companie placuta), toate necazurile vietii mele m-au invatat sa ignor orgoliile, vanitatile, dorinta de a domina si celelalte insusiri care nu duc la nimic bun. Pentru mine ele nu exista. Comunitatea asta care s-a vrut ceva frumos degenereaza in certuri fara rost, copilaresti....Am speranta ca minti intelepte, cum am vazut citeva pe forum, vor putea indrepta repede totul. Altfel, cei citiva barbati care au avut curajul sa se inscrie alaturi de noi vor spune ca meritam sa fim singure, pentru ca sintem asa cum sintem......

Crista:
Fara pretentii de minte luminata dar cu aceeasi dorinta de a SOCIALIZA,pot sa te intreb Eugenia,din ce  oras esti? Eu sunt din Cluj

EUGENIA110:
Buna seara, Crista! Acum locuiesc in Bucuresti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă