Arhiva > Arhiva
Loc de dat cu capul/OFF
Saturnianul:
Fii sigură că trece! Vezi tu, nu te cucuie mi-e teamă. Ci de rănile sufleteşti. Alea trec cel mai greu. Şi chiar după ce au trecut, se mai găseşte cîte una să "supureze" în cele mai nepotrivite momente :)
clopotel32:
Da.... uneori depinde si peste ce persoana dai!! Daca dai peste o persoana asemanatoare cu cea care ti-a facut rau inainte.... iti recidiveaza instantaneu ...rana.
Catherinna:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 21:37 ---Fii sigură că trece! Vezi tu, nu te cucuie mi-e teamă. Ci de rănile sufleteşti. Alea trec cel mai greu. Şi chiar după ce au trecut, se mai găseşte cîte una să "supureze" în cele mai nepotrivite momente :)
--- Terminare citat ---
Nu pot sa zic altceva, decat ca-ti dau dreptate
S-a vindecat cucuiul, am vizionat" Secretul " ::)
Saturnianul:
--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 23:51 ---S-a vindecat cucuiul, am vizionat" Secretul " ::)
--- Terminare citat ---
Mă bucur atunci. Dacă găseşti, vizionează şi The Celestine Prophecy. Se vor mai vindeca şi altele :)
Catherinna:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:12 ---
--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 23:51 ---S-a vindecat cucuiul, am vizionat" Secretul " ::)
--- Terminare citat ---
Mă bucur atunci. Dacă găseşti, vizionează şi The Celestine Prophecy. Se vor mai vindeca şi altele :)
--- Terminare citat ---
Am inteles !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă