Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia si Gibraltar. Feeria culorilor 19 iunie - 26 iunie 2021

<< < (3/7) > >>

admin:
Cred ca deja ati vazut la tv, incepand de ieri Spania a ridicat starea de alarma, se poate calatori, se poate vizita. Colaboratoarea noastra din Cadiz imi scria ieri, extrem de fericita cat de bucuroasa este lumea pe strazi. Iata ce era ieri seara in cateva orase spaniole:

Sunt si eu extrem de emotionat, de fericit sa vad aceste imagini, sa stiu ca scapam de nebunia asta, ca putem sa ne intoarcem la o viata normala.

Am sa revin zilele urmatoare cu informatii despre conditiile de intrare in Spania. Astept comunicatul oficial si am sa-l postez aici.

admin:
Postez mesajul meu de astazi, pe toate topicurile excursiilor externe apropiate, astfel incat sa va informati la ce trebuie sa va asteptati la plecarea, dar si la sosirea dintr-o calatorie in afara tarii.

Cititi aici ultimul mesaj (5)de la subiectul "Vaccinul anti-covid – un posibil pasaport de calatorie?" : https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3337.0.html

admin:
O veste buna referitoare la intrarea in Gibraltar: https://www.visitgibraltar.gi/covid-19.

Gibraltar is open to EU and British passport holders via the land border. Air travel will commence 17 May 2021
Tests are not required for arrivals at the land border and will not be required for air travellers* as from 17th May 2021 *for those arriving from the UK and have not been to any other destination in the 14 days prior to travelling.

S-a descris granita terestra intre Spania si Gibraltar, fara sa fie nevoie de test la intrare. Asta inseamna ca si acest ultim obstacol e trecut.

Pana la aceasta excursie eu am sa fiu plecat in alte doua, in Italia si Peru. Am sa revin doar in 17 iunie dimineata, astfel ca din 24 mai, atunci cand plec spre Sicilia, nu o sa mai am cum sa dialoghez aici pe forum cu cei inscrisi. La inceputul saptamanii viitoare am sa fac aici o recapitulare a problemelor, pentru a va fi usor si a avea toate informatiile stranse la un loc. Ma refer la:

- ora de intalnire pe aeroport

- documente necesare calatoriei

- ce trebuie sa aveti obligatoriu in bagaj

- conditii de intrare in Spania

- obiectivele turistice pe care urmeaza sa le vizitam si ce presupune intrarea la fiecare

- vizita in Gibraltar. Intrare. Funicular/microbuz. Trekking. Shopping. https://www.buytickets.gi/attractions/cable-car-gibraltar-6. One way ticket.

- mese de pranz si cina

- conditii de intoarcere in Romania

admin:
Asa cum am promis, am compus un material informativ pentru aceasta excursie. L-am trimis tuturor celor inscrisi, pe Email-urile cu care s-a facut inscrierea in excursie. Daca nu l-ati primit, scrieti-mi cat de urgent, pt ca in perioada 23 mai - 17 iunie o sa fiu plecat. Vin in tara doar inaintea acestei excursii, tarziu pentru a va mai oferi informatii legate de calatorie. Adresa de Email: office@singlescamp.ro

Am adaugat o intrebare in Email, la care daca sunteti interesati de a vizita pe interior Catedrala Sevilia, e nevoie sa-mi raspundeti pana cel tarziu marti. Miercuri, pentru cei care mi-au raspuns pozitiv, o sa fac rezervare de bilete de vizitare.

admin:
O parte mare din cei inscrisi au raspuns cu privire la dorinta de a vizita pe interior Catedrala Sevilia, la randul lor le-am confirmat, fiecaruia in parte, ca miercuri o sa le rezerv biletul de intrare la Catedrala Sevilia. Daca nu ati primit confirmarea mea inseamna ca mesajul transmis nu ajuns in inbox, asa ca va rog sa-l retransmiteti.

A doua informatie este legata de accesul la hotelul Cetina 4* din Sevilla. Este ultracentral, foarte aproape, la cateva sute de metri de inima Seviliei. Intr-o astfel de zona accesul este foarte greu, autocarul nu poate intra pana acolo, asa ca vom fi nevoiti sa mergem fiecare cu bagajele 250 metri pana la hotel. Fiind o actiune activa, ma gandesc ca nu e pt nimeni o problema, dar daca este, trebuie sa stiu, pentru a va ajuta cu rezervarea unui taxi din aeroportul din Malaga.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă