Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Andaluzia si Gibraltar. Feeria culorilor 19 iunie - 26 iunie 2021
admin:
Imi fac datoria sa explic, iar cu asta inchid discutia legata de vizitarea Catedralei din Sevilia. Vreau sa se inteleaga ca nu fortez inscrieri (nu am nici un motiv), dar e nevoie sa zoresc pe cei care doresc sa intre sa-mi scrie, pentru ca plec din tara si nu o sa mai pot ajuta cu rezervarea intrarii. Asa cum spuneam ma intorc doar in 17 iunie, prea tarziu sa mai gasim vreun bilet de intrare.
Maine la 12:00 am sa fac rezervarea pt cei care mi-au scris, alegand o ora de intrare, din ce gasesc disponibil. Am sa comunic aici care va fi acea ora, in asa fel incat cei care se razgandesc sa isi pot cumpara singuri bilete online. Doar ca atentie, pentru a beneficia de ghidaj trebuie sa rezervati exact aceiasi ora ca si restul grupului.
admin:
Am luat biletele la Catedrala Sevilia pt intreg grupul, pentru 22 iunie ora 10:50, era prima la care am mai gasit sa putem intra cu totii.
Roxana Teodorescu:
Perfect, multumim Gigi!! 😁
admin:
:oops: De ultima ora: “ Anyone fully vaccinated against COVID-19 will be allowed into Spain from June 7, Spanish Prime Minister Pedro Sanchez announced on Friday.
This includes travelers from non-EU countries like Turkey and the US, although Spain will only accept those who have received a vaccine recognized by the World Health Organization or European Medicines Agency.
”
Deci este foarte posibil ca pana la plecarea noastra, cei care au vaccinul facut (ambele doze cu probabil 10 zile trecute de la rapel) vor putea intra in Spania fara test. Asteptam insa o decizie clara.
Simpatic:
Buna ziua,
As dori sa stiu daca mai sunt locuri disponibile, daca da, care este termenul de inscriere.
Multumesc,
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă