Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (18/95) > >>

steliana:
mă înscriu şi eu la un exemplar!

Maria:
pe_jumate cand ne-am intors de la mare, pe bancheta din spate a masinii tale  am vazut si am rasfoit putin cartea aceasta. Este interesanta asadar, ma inscriu si eu la licitatie.

pe_jumate:
buna seara, dragi copii silitori si cititori!
ma bucur realmente ca impartasim cititul de beletristica, ca activitate, si ca acesta constituie un divertisment apreciat! :-*
avand in vedere ca avem doua exemplare si trei solicitari, propun ca fie sa mai fac rost de inca o carte, fie sa citim cu randul, doua dintre noi.. ;)
ce ziceti?! cine "face cu randul" cu mine citind cel de al treilea exemplar dupa ce il termin eu?? :-*

ma gandesc cu placere la vremurile cand mancam capitanul fracasse sau winnetou sau coliba unchiului tom si chiar ciresarii nostri, ca sa nu mai vorbesc de capitan la 15 ani si jules verne in general..

acum, copiii sunt din ce in ce mai putin atrasi de citit, si trebuie ademeniti cu tot felul de tertipuri ca sa lase calculatorul si sa puna mana pe o carte..
fundatii si organizatii non profit au ajuns sa organizeze "campanii nationale" ca sa convinga copiii ca cititul are un oarecare haz.. eh, ce vremuri!

luciamanta:

--- Citat din: pe_jumate din Joi, 09 Septembrie 2010, 20:30 ---ca fapt divers: mi s-a facut cadou aceeasi carte de catre trei persoane diferite.. se cheama "mananca, roaga-te si iubeste", e scrisa de o femeie ramasa singura care a ales sa cutreiere lumea cautand satisfactii si intelesuri, altele decat cele ramase amintire din casnicia ei ruinata si pentru simplul fapt ca aceasta carticica a ajuns cu atata obstinatie la mine, mi-am zis ca o fi un semn al destinului si m-am hotarat s-o citesc (totusi)..

ofer gratuit doua exemplare doritorilor! incep licitatia curand! va doresc o seara buna tuturor! :)

--- Terminare citat ---

Draga pe_jumate, dragi membri ai comunitatii SC, cred ca trebuie deschisa rubrica "Mica publicitate", rubrica in care putem face multe anunturi, ca de exemplu: "Ofer macrameuri" sau "vand goblenuri" ori "vand tablouri", "imprumut carti", "inchiriez apartament", etc.

silviu:
Ne ducem toti - Serghei Esenin

Ne ducem toti cîte putin, mereu,
Catre-un liman de tihna si-mpacare,
Poate curînd va trebui si eu
Bulendrele sa-mi strîng pentru plecare.

O, dragi mesteceni, gingasi si subtiri!
Si tu, pamînt! Si voi, cîmpii ca marea!
In preajma sorocitei adormiri
Eu unul nu-mi pot stapîni-ntristarea.

Pe lumea asta am iubit nespus
Tot ce în trupuri sufletul adie.