Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
Catherinna:
@Ayouni, ma uimesti cate stii ::) Scriitori, regizori, compozitori,muzicieni, inventatori ,samd ...esti o adevarata enciclopedie :)
Ai toata admiratia mea, probabil nu numai a mea :)
Primeste un trandafir din partea mea, cu mult drag :)
Ayouni:
--- Citat din: Catherinna din Vineri, 20 August 2010, 22:32 ---@Ayouni, ma uimesti cate stii ::) Scriitori, regizori, compozitori,muzicieni, inventatori ,samd ...esti o adevarata enciclopedie :)
Ai toata admiratia mea, probabil nu numai a mea :)
Primeste un trandafir din partea mea, cu mult drag :)
--- Terminare citat ---
mai intai si mai intai, multumesc mult pentru trandafir, catherinna, este foarte frumos! mi-era dor sa primesc unul, a trecut o eternitate de cand l-am primit pe ultimul.
apoi, iti multumesc pentru cuvintele frumoase: vezi, singuratatea este buna la ceva, iti pune mintea la treaba si te determina sa inveti tot timpul ceva nou sau sa mai adaugi acolo unde ai deja un pic de bagaj. iar de invatat, avem asa de mult!
pupic si o zi buna iti doresc! noaptea trecuta am auzit stoluri de pasari, in dimineata aceasta am simtit prima zi de toamna.
Ayouni:
in legatura cu "versetele satanice", am vazut ca si nicko citea cartea in bulgaria... sper ca atunic cand o termina sa ne impartaseasca impresiile ei. :)
pe_jumate:
ca fapt divers: mi s-a facut cadou aceeasi carte de catre trei persoane diferite.. se cheama "mananca, roaga-te si iubeste", e scrisa de o femeie ramasa singura care a ales sa cutreiere lumea cautand satisfactii si intelesuri, altele decat cele ramase amintire din casnicia ei ruinata si pentru simplul fapt ca aceasta carticica a ajuns cu atata obstinatie la mine, mi-am zis ca o fi un semn al destinului si m-am hotarat s-o citesc (totusi)..
ofer gratuit doua exemplare doritorilor! incep licitatia curand! va doresc o seara buna tuturor! :)
adria:
draga pe jumate, ma inscriu la "licitatie"
sper sa gasesc aici multe raspunsuri la intrebarile mele
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă