Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
almi_gabi:
--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 10 Septembrie 2010, 21:52 ---buna seara, dragi copii silitori si cititori!
ma bucur realmente ca impartasim cititul de beletristica, ca activitate, si ca acesta constituie un divertisment apreciat! :-*
.......
acum, copiii sunt din ce in ce mai putin atrasi de citit, si trebuie ademeniti cu tot felul de tertipuri ca sa lase calculatorul si sa puna mana pe o carte..
--- Terminare citat ---
Imi aduc aminte cum in copilarie parintii incercau sa ma convinga sa citesc (si pe atunci nu aveam calculator- asa ca eu nu sunt sigura ca in ziua de azi calculatorul este problema - dar asta e un alt subiect :)) si doar tarziu prin clasa a a 7-a am reusit si eu sa citest o carte. Apoi nu ma mai dezlipeam de ele. In vacante erau zile in care citeam ore intregi- sute de pagini pe zi.
Azi... ma gandesc la cat timp aveam atunci si eu ma duceam cu "rotilele" si jucam "castelul" cu amicii din cartier. Acum as vrea sa citesc mai mult dar intervin mereu alte prioritati - viata fuge, trece si ma trezesc la sfarsitul zilei ca am apucat sa citesc 10-15 pagini .
almi_gabi:
3 carti de citit pentru linistea ceierului
iulia17:
la mine era invers, ma fortau sa mai ies din casa, ca citeam continuu, tot ce prindeam, si de la vecini...
dar ma razbun acu, “citesc” numai audiobook-uri
steliana:
diavol si domnisoara prym ... coelho
cameliagabriela:
Papillon , Henri Charriere
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă