Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
meleia:
--- Citat din: bit din Joi, 03 Ianuarie 2013, 15:23 ---Julia e in concediu de mult (mai ceva decat mine :)). In schimb uite aici: http://despreteatru.files.wordpress.com/2010/03/ericemmanuel-schmitt-oscar-si-tanti-roz.pdf . Merita. Fiecare cuvant.
La obiect: de Craciun am primit asta - si a fost cel mai frumos cadou (asezonat cu un ceainic superb si un ceai parfumat ca raiul)- Neagu Djuvara - O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri . O recomand cu caldura. Tineri, batrani, nu conteaza, trebuie sa (ne) cunoastem istoria. Altfel, suntem condamnati sa repetam greselile trecutului.
--- Terminare citat ---
Multumesc, cea de-a doua , a lui Neagu Djuvara o am deja, sunt incantata, am cumparat-o in special pentru baietii mei, cel mare a dat bacul vara trecuta si a fost un motiv bun si o alegere pe masura.
La multi ani!
Mari_a:
Sunt siderata! Intr-o discutie despre ce mai citim, o persoana de 40 si ceva de ani (la care... aveam pretentii!) imi zice ca are pe noptiera si citeste cu mare placere "La Medeleni". :o Acum? Banuiesc ca urmeaza vreo carte de basme... :faint:
silviu:
da' ce-are? si io recitesc cu placere gestapo, monte cassino, general ss...
Mari_a:
...Mda, nush... poate pana la urma e bine ca totusi citeste ceva, orice ar fi! Dar de la asa o persoana ma asteptam la altceva...
dauina:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 10:19 ---Sunt siderata! Intr-o discutie despre ce mai citim, o persoana de 40 si ceva de ani (la care... aveam pretentii!) imi zice ca are pe noptiera si citeste cu mare placere "La Medeleni". :o Acum? Banuiesc ca urmeaza vreo carte de basme... :faint:
--- Terminare citat ---
hai sa iti mai dau si eu motive...
nu-ti dau titluri, doar autori...cartiile mele de la "capatai" sunt...
Kissinger
un manual de lb straine
Marin Sorescu
Louise L. Hay...
si ultimile do' carti pe care le stii foarte bine...
deci?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă