Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
Mari_a:
Mah, nu cred ca m-am exprimat corect. Da' mai bine de atata nu stiu. La Medeleni este in programa scolara, ce naiba?! Am cautat acuma: pentru clasa a IX-a, la capitolul "Fictiune literara" pentru tema "Adolescenta". Iar persoana de care ziceam e una care "se pretinde...", care "se revendica..."...
Uite, si io (cand m-apuca!) citesc Arghezi, care e si el in programa scolara. Dar, la varsta asta, nu mai citesc Fetica, de exemplu, citesc si io Rada, Streche etc..... Nu m-as mai apuca acuma sa citesc Jules Verne sau Creanga.... Nici macar Sadoveanu! Mie mi se pare ca au si astea un timp al lor... Sa citesti La Medeleni - si sa povestesti fascinata asta - la 40 si ceva de ani... inseamna ca... :-X
Nah, pana la urma... "Cititi, cititi, cititi!"
Mari_a:
M-am hotarat care va fi urmatoarea mea lectura: "Lucrez intr-o casa de nebuni", de Martin Wehrle. Cred c-o s-o devorez din scoarta in scoarta! Imi pregatesc pixul rosu, o sa fie plina de adnotari! ;D
almi_gabi:
mah, Mari nu ti-e deajuns birocratia, zapaceala si stresul de la servici, mai vrei si tema de studiu pentru acasa oO
Caroline:
Eu am primit ieri si citesc cartea scrisa de LiaV. :D
Deocamdata n-am timp sa scriu mai mult... ieri, mai mult de jumate, azi... mai am vreo 50 de pagini si-o termin. N-o pot lasa din mana...
steliana:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 18:12 ---M-am hotarat care va fi urmatoarea mea lectura: "Lucrez intr-o casa de nebuni", de Martin Wehrle. Cred c-o s-o devorez din scoarta in scoarta! Imi pregatesc pixul rosu, o sa fie plina de adnotari! ;D
--- Terminare citat ---
dupa lecturare, arunc-o mai spre dreapta... la parter! are ceva daca pregatesc culorile celor care se manifesta in "casa'? oO
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă