Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
bit:
Gata, am terminat si Dansul Dragonilor. Dat fiind faptul ca urmatoarea (The Winds of Winter) e inca "in scriere" iar Dansul Dragonilor ar fi trebuit sa fie gata in 2006 (si el a aparut in 2011 :o ), concluzia ar fi umatoarea: cu putin noroc o voi citi la pensie. Iar A Dream of Spring...nu stiu daca mai apuca Martin sa o scrie. Si io sa am viata suficienta sa o citesc. Insa raman optimist. Problema e ca tre`sa imi umplu timpul cu ceva pana atunci.( ;D)
oana13:
Trebuia sa mai astepti un pic.
"Veşti bune înainte de weekend! Dansul Dragonilor de George R.R. Martin va fi în curând reeditată în format paperback şi cu un design nou nouţ. Înscrie-te și vei primi un cupon de reducere de 30% pe care îl poți folosi pentru a precomanda cartea câștigătoare a prestigiosului premiu Locus 2012!" (Nemira)
bit:
"Curand" inseamna in septembrie. Vor fi 3 volume si vor costa in jur e 110 lei. Adica enorm. Cat despre asteptare...hai sa fim seriosi. Altfel, da, imi pare rau cumva ca nu pot aseza Dansul Dragonilor pe acelasi raft cu celelalte, insa daca stau sa ma gandesc, e doar un inconvenient de ordin estetic. Pot trai cu asta.
oana13:
Eu am rabdare, ii astept s-o tipareasca si la reducerea cu 45% o sa le cumpar si formatul asta si pe aia mare o dau cadou.
Astept sa ne zici ce mai citesti pana termina Mos Martin de scris restul cartilor.
bit:
Pai... sa vedem: "Atlasul secret" al lui Stackpole, "Melcul pe povarnis" de Strugatski bros., am terminat acum cateva zile Povestile neterminate ale lui Tolkien...si cam atat. A! si am citit si "Cronolitii" de R.C Wilson. Buna, buna de tot. Plus ca mai voi apuca de "Cronicile lui Thomas Covenant, necredinciosul". Si mai astept de la Nemira cateva (care parca nu mai vin odata):"Before They Are Hanged" -a doua carte din trilogia The First Law- continuarea "Taisului sabiei" a lui Joe Abercrombie, care mi-a placut tare. Si tre`sa mai apara The Naked God al lui Peter Hamilton (Disfunctia realitatii, Alchimistul neutronic...bla, bla). Hai ca m-am intins.
L.E.: Si ca sa nu pierd de tot contactul cu Terra (si realitatea- aia cruda): "Constienta" lui Anthony de Mello.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă