Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (49/95) > >>

micaela:
bitule, nici in gluma nu vreau sa-ti stric bucuria, da' grafica discutabila a copertii imi aminteste de seriile Harry Potter si Vraciul, pe care le citea fi-miu cand era mic.  ;D

micaela:
mda, e clar...fratili s-a cufundat in lectura, ca nu mai e in garda si degraba saritoriu' la fight.  ;D

bit:

--- Citat din: micaela din Marți, 12 Iunie 2012, 15:13 ---bitule, nici in gluma nu vreau sa-ti stric bucuria, da' grafica discutabila a copertii imi aminteste de seriile Harry Potter si Vraciul, pe care le citea fi-miu cand era mic.  ;D

--- Terminare citat ---

Bre al mare, sa stii ca nu esti departe de adevar. Insa la Cantecul de gheata si foc este incredibil melanjul de fictiune si oglindire realista (a se intelege "cruda" si "nepartinitoare") a patimilor umane. Si unic. (Serios, e ca o metamfetamina mentala. :) )

Caroline:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 13 Iunie 2012, 21:01 ---...melanjul de fictiune si oglindire realista...

--- Terminare citat ---

Pai cam asa a fost si cu succesul L.O.R... E leitmotivul basmelor actuale, pentru "copii"mari, spre deosebire de Alba-ca-Zapada...
Eu am descoperit ceva similar recitind basmele lui Andersen... cred ca a fost un vizionar, ca si Jules Verne.  ;)

bit:
Asa-i. Cartile (desi e impropriu spus "carti", fiindca in universul LOTR trebuie incluse si Silmarillion si Hobbitul, iar povestea lui Martin e departe de a se fi incheiat) astea sunt similare, privind lucrurile din unghiul respectiv, intr-adevar. Si cu siguranta ca-s si cele mai valoroase creatii de fantasy pana la momentul actual. Harry Potter e junior rau.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă