Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (51/95) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Vineri, 22 Iunie 2012, 23:39 ---Si ca sa nu pierd de tot contactul cu Terra...

--- Terminare citat ---

Nu stiu cat ti-a mai ramas tie din constactul cu Terra, da' pe mine sigur m-ai pierdut pe drum...  ;D
Io in majoritatea timpului citesc - cu mici exceptii - chestii mult mai telurice, precum noul manual "Natura - dascal pentru dascali" scos de Natura 2000, "Minunata lume a animalelor", "Vindecarea cunatica" si alte... chestii de gen.  :buck2:

bit:
Dap, si io am zis ca elucubrez (cam mult). Da-mi place, ce sa fac?

almi_gabi:
cum mai aveti timp fratilor de citit? deja eu am inceput sa citesc titlurile pe care le scriti voi pe aici si ma ingrozesc cat de "inapoiata" is'  :faint:

bit:
Bre Gabitz, timpu-i o treaba asa...relativa, dupa cum a zis unchiu` Albert. Si prefer sa-l am io pe el decat sa ma aiba el pe mine. Cum fac? Nu ma grabesc. Deloc. Ce pot face azi, las pe maine, ce pot face maine nu mai fac deloc. Si iote-asa am timp. Berechet. Iar pentru carti mai ales, voi avea timp intotdeauna (fiecare cu piticu` lui  :)).

almi_gabi:
interesanta solutie doar ca nu stiu cum de reusesti, ca daca le las pe maine , raman nefacute, nu vine nimeni sa le rezolve tot eu trebuie sa trec la multitasking ( asta deja devine un defect de caracter la mine !!!)     :slap:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă