Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (13/87) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: EUGENIA110 din Miercuri, 07 Iulie 2010, 18:51 --- Va pup pe toti.  :-*

--- Terminare citat ---

Si pe mine, cu tot cu umorul negru?  ;D

EUGENIA110:
   Da, Bogdan, si pe tine, pentru ca si eu am un umor mai "special", pe care multi din jurul meu nu prea l-au inteles, s-au simtit ironizati si mi-au intors spatele. Si?!? Oricum, nu-mi plac oamenii fara simtul umorului.  :-*

Saturnianul:
 :-*

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 07 Iulie 2010, 18:36 ---
--- Citat din: Ayouni din Miercuri, 07 Iulie 2010, 18:17 --- 
Ideea este ca in aceasta poveste sotul devine acea piatra a rabdarii.

--- Terminare citat ---

Pina crapa, nu?  :D

PS: No offence, dar umorul meu negru nu s-a putut abtine  ;D

--- Terminare citat ---

dear dear saturnis, nu e umor negru, este o observatie justa pentru o realitate neagra. pai asta era si ideea: sa crape!

Ayouni:

--- Citat din: EUGENIA110 din Miercuri, 07 Iulie 2010, 18:51 ---    Ayouni, cred ca as sta si te-as asculta la nesfirsit povestind despre locuri in care eu n-am fost si nu voi fi niciodata si despre oameni pe care nu i-am cunoscut si nici nu-i voi putea cunoaste. Sint fericita ca forumul SC mi-a dat posibilitatea sa te intilnesc pe tine si pe multi altii ca tine care-mi insenineaza serile. Va pup pe toti.  :-*

--- Terminare citat ---

eugenia draga mea, iti multumesc pentru aceste cuvinte bune. ma bucur enorm ca umilele mele notite iti aduc o raza de visare. Life is a journey, and love is what makes that journey worthwhile... viata este o calatorie si iubirea este ceea care-i da valoare, nu-mi vine o alta traducere in acest moment.  si eu am avut parte de amandoua. in fiecare moment al zilei traiesc cu un sentiment foarte puternic de recunostinta fata de tot ceea ce ma inconjoara, parte din creatia divina... si implicit s mie insami.  pentru ca lucrurile bune sa ni se intample avem nevoie de un imbold interior, de o scanteie. trebuie sa le gandim si sa le atragem. vezi, sunt recunoscatoare si acestui forum pentru ca ne-a dat ocazia sa ne intalnim, sa stabilim niste curente, niste fire de argint virtuale care circula de la unul la altul si ne aduc impreuna.  :-* tie si tuturor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă