Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (79/87) > >>

varsator38:
asa e,dar pana ajungem sa cunostem oamenii cat timp irosim!?
daca ar exista un instrument cu ajutorul caruia sa scanam oamenii de langa noi si sa putem alege doar pe aceeia cu care sa ne asemanam ca si caracter,cu care doza de egoism sa fie compatibila{fiecare avem doza noastra,mai mica sau mai mare}etc.

luciamanta:
   Am luat multe lectii de la viata si cred ca am invatat care sunt lucrurile importante pentru mine si ce fel de oameni trebuie sa am alaturi. Cunosti un om, cel mai bine, dupa faptele sale. Faptele vorbesc cel mai lucid si impartial despre un om.

varsator38:
da Lucia,ai dreptate faptele vorbesc,dar poti fi tot timpul obiectiva!?
eu sunt intro perioada in care inca invat care sunt cele mai importante lucruri in viata mea,doar primul loc este bine definit ocupat fiind de vreo 13 ani, de fetita mea...
chiar asa,care sunt pentru tine intro ordine crescatoare,valorile in viata?
sper ca tonul meu sa nu para "rece",inconvenientele acestei metode de comunicare...nu poti transmite uneori intentia buna intr-un dialog!

luciamanta:
  In primul rand sa fiu impacata cu mine insami, sa ma respect si sa-i respect pe altii, sa fiu de folos semenilor mei, sa am priteni adevarati, sa am o familie, sa iubesc si sa fiu iubită, sa fiu sanatoasa, sa nu imi pierd omenia si demnitatea, sa nu imi pierd cumpătul in sutuaţii limită, sa merg inainte oricat mi+ar fi de greu, sa raman cu sufletul un copil, sa am o relatie buna cu Dumnezeu, sa nu ma simt singură. Sa am sentimentul "insoţirii", stii este un sentiment puternic, aproape fizic. Probabil ca mai sunt multe lucruri de spus...

janeta:
mi-as dori sa pot comenta ceva la cele ce veti citi accesand link-ul de mai jos . nu pot . ar fi o impietate...

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_26296/Cel-mai-frumos-discurs-din-lume.html#ixzz1aM1JpUjO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă