Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
micaela:
io nu cred asta. se joaca si ea, o vreme, cocotata mai aproape de stele si, cum da firul toamnei, o vezi aparand cu bazooka in usa forumului, blanda si timida cum o stim. :))
steliana:
--- Citat din: janeta din Miercuri, 27 Iulie 2011, 23:25 ---cand am venit , imediat au inceput sa vina si vecinele mele in vizita fiecare aducand cate ceva : cas , lapte , oua , pentru ca ma stiu poftitoare la bunatatile astea . aici o vizita "scurta" inseamna minim o ora si cum sunt in bune relatii cu vecinii , inca de dimineata incep vizitele acestea care se termina mai inspre dupa amiaza , asa ca nu am cand sa ma plictisesc de fel .
pana si cainii vin in vizita si stau cam pana pe la 12 noaptea pe scarile de la casa asteptand o vorba buna ori , de ce nu , ceva bun de ros .
--- Terminare citat ---
sa ne traiesti, jane! am luat paragraful care imi place cel mai mult si il consider cel mai adevarat dpdv al argesenilor. si eu am o casa de vacanta tot in arges. ritualul este acelasi. din momentul cand ajung, imi trebuie o saptamana doar sa pot primi oaspetii. este de ajuns sa afle unul, restul ... si cainii si pisicile vecinilor :D
si totusi, in arges am prins cel mai frumos rasarit si apus; cea mai fascinanta roua; cele mai vorbitoare stele; cei mai statici nori; cel mai puternic parfum de fan; cel mai dulce somn; cea mai puternica dorinta de ... a reveni!
micaela:
asa zici? in seamna ca in week-end-ul asta voi avea discutii mute cu cele mai vorbitoare stele. :) immm...o sa incerc si-un fan parfumat. iaca-sa, ce, numai voi? :) :P
almi_gabi:
--- Citat din: steliana din Joi, 28 Iulie 2011, 10:08 ---....
si totusi, in arges am prins cel mai frumos rasarit si apus; cea mai fascinanta roua; cele mai vorbitoare stele; cei mai statici nori; cel mai puternic parfum de fan; cel mai dulce somn; cea mai puternica dorinta de ... a reveni!
--- Terminare citat ---
ehe, ce nuante au prins valorile vietii - locul si oamenii - sau - oamenii si locul ......
steliana:
--- Citat din: micaela din Joi, 28 Iulie 2011, 11:54 ---asa zici? in seamna ca in week-end-ul asta voi avea discutii mute cu cele mai vorbitoare stele. :) immm...o sa incerc si-un fan parfumat. iaca-sa, ce, numai voi? :) :P
--- Terminare citat ---
gresit! bag dansul ploii si invoc netii :D :D :D basca cablurile vecinilor
ai grija cu fanul! are fazele lui de betie ... depinde cand este cosit :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă