Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
silviu:
viata asta-i bun pierdut cand n-o traiesti cum ai fi vrut :(
iulia17:
imi place cosbuc asa si asa; insa arghezi e mai pe sufletul meu:
Cu ochi-inchisi in zimbet, copil abia-nflorit,
Cu fruntea rasturnată, cu visul risipit,
Ca o dantela scumpa pe trupu-ti adormit,
Dar spune-mi, la crepuscul, incet, sunt fericit?…
almi_gabi:
parca oamenii din Bucovina au o viziune diferita de viata si ii dau valoare prin felul lor de a fi.
micaela:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 13 Martie 2011, 12:29 ---
--- Citat din: micaela din Duminică, 13 Martie 2011, 08:47 ---sa intelegem, cu maaare tristete, ca am trecut de ea. :). "tinara spiritual" e ca esti tu dragut, mi-e mi-e teama de cvasi-sinonime ca infantila si imatura. :D ca despre fizic...mi se spune mereu ca par mai tanara cu 10 ani, dar realitatea din buletin e cruda, cruda rau....ramane intre noi (nu spui nimanui, da?) am 44, deci tocmai ce-am pasit din middl-age spre startul senectutii. :D :D
--- Terminare citat ---
Multumesc de compliment. Cred ca doar am zis atat cat am putut sa observ.
Off, nemultumite mai sunt femeile! Nicicum nu va convine! :D Mai devreme spuneai de spiritul tanar pe care-l da de gol carcasa expirata. Cand tu ai o carcasa cu 10 ani mai tanara te mai legi de varsta din buletin!? Asta e carcoteala! Ce mai conteaza aia? Nu-ti cere nimeni buletinul cand te invita la o cafea :) Apoi, aia din buletin e varsta temporala. De interes e varsta spirituala si aia biologica. Iar pe tine si aia biologica te arata mai tanara. Asa ca nu stiu ce mai vrei ;D
Cat despre imaturitate. Ce intelegi tu prin asta? Ca e relativa treaba. Asa cum sunt persoane care se supraapreciaza, sunt si persoane care se subapreciaza :) Ce faci/gandesti de te consideri ca esti imatura? Si ce crezi c-ar trebui sa faci/gandesti ca sa nu mai fii? Daca nu e ok aici, imi poti raspunde pe mesaje personale.
--- Terminare citat ---
acum am vazut interogatia ta, tinere de pe Saturn. :)
ei, glumeam... nu sunt chiar asa imatura cum pot parea, uneori... doar ca n-am si nu pot afisa blazarea si "seriozitatea" la care societatea se asteapta de la o fiinta "biologic avansata". :D :D :D sunt prizoniera sufletului de copil si ma chinuie spiritul ludic. ;):D
P.S. erata: middle-age
micaela:
--- Citat din: silviu din Marți, 15 Martie 2011, 12:43 ---
--- Citat din: micaela ---mi se spune mereu ca par mai tanara cu 10 ani, dar realitatea din buletin e cruda, cruda rau....ramane intre noi (nu spui nimanui, da?) am 44
--- Terminare citat ---
multi inainte cu sanatate si bafta! poate esti suparata ca nu ti se spune ca pari mai tanara cu 20 de ani :-\
--- Terminare citat ---
multam de urare, cu reciprocitate. ;) nu-s suparata ca nu mi se spune, sunt suparata ca nu SUNT cu 20 de ani mai tanara. :D desi...daca e sa fac o analiza serioasa, nu mi-as mai dori sa ma-ntorc, in timp.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă