Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
marcutza:
--- Citat din: adria din Sâmbătă, 12 Martie 2011, 17:17 ---draga marcutza, sunt 20 ani de cand tot cred ca se poate intampla ceva bun
uita-te putin in jur si, spune-mi, ce vezi tu bun in ceea ce ne inconjoara?
--- Terminare citat ---
si mai specific ceva draga @adria :-* - in jurul meu vad oameni extraordinari, "ceva bun": copilul meu, parintii mei, colegele mele de birou, cei de pe SC si YCB, gigi si echipa sa de la sibiel samd :)
marlen_i13:
Citate despre viata
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca, si cei care l-au gasit fara sa-l caute. – Emil Cioran
Invata din greselile altora, nu poti trai destul pentru a le face pe toate. – Anna Eleanor Roosevelt
A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort. – Bertrand Russell
Viata nu e sentimentala, nu e nici rea, nici buna. Viata e dreapta: recompenseaza pe cei merituosi, pedepseste pe cei lenesi, loveste pe cei care ii incalca legile. – Pavel Corut
Iubesti viata? Atunci nu risipi ca un nesabuit timpul, caci din timp este facuta viata! – Benjamin Franklin
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata. – Octavian Paler
Trebuie sa stii cand se incheie o etapa din viata ta. Daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar, pierzi bucuria de a trai si sensul vietii. – Paulo Coelho
Saturnianul:
--- Citat din: micaela din Joi, 10 Martie 2011, 13:29 ---almi_gabi e foarte ok sa ne simtim de 20 si la 80, numai ca, din pacate, nu ne si putem purta ca la 20, caci evolutia exteriorului (carcasei) ne-ar duce spre zona penibilului.
--- Terminare citat ---
Ceva tot n-a reusit inca chirurgia estetica chiar daca iti schimba sanii, fata, fesele. N-a reusit sa schimbe carcasa in ansamblul ei. Adica cuiva de 80 de ani care se simte de 30 sa-i dea o carcasa de aceeasi varsta :) Dar timpurile nu-s departe. Terapia genetica va rezolva asta. Sau, cine stie, chiar transplantul de carcasa ;D
--- Citat din: micaela din Joi, 10 Martie 2011, 13:29 ---dupa bilantul interior lung si intens, prin care trecem in jurul varstei de 40 (i se mai zice si middle-age crisis)
--- Terminare citat ---
Sa inteleg ca esti in jurul la middle-age? (don't worry, be happy si eu sunt) ;D Pari mai tanara. Si spiritual (ma rog, atat cat am reusit sa observ), si fizic :)
Saturnianul:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 10 Martie 2011, 08:05 ---Mi se pare interesant articoul micaela, si chiar imi puneam problema daca e ok ca acum la 43 de ani ma simt ca la 20.
--- Terminare citat ---
Io zic ca e ok. De fapt, chiar normal. Ba mai mult, necesar :D Pana mea, cand ai 20 de ani pe bune nu prea apuci sa te simti ca la varsta aia. Admitere, facultate, sesiuni, restante... Urat! :D
micaela:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 13 Martie 2011, 02:40 ---Sa inteleg ca esti in jurul la middle-age? (don't worry, be happy si eu sunt) ;D Pari mai tanara. Si spiritual (ma rog, atat cat am reusit sa observ), si fizic :)
--- Terminare citat ---
sa intelegem, cu maaare tristete, ca am trecut de ea. :). "tinara spiritual" e ca esti tu dragut, mi-e mi-e teama de cvasi-sinonime ca infantila si imatura. :D ca despre fizic...mi se spune mereu ca par mai tanara cu 10 ani, dar realitatea din buletin e cruda, cruda rau....ramane intre noi (nu spui nimanui, da?) am 44, deci tocmai ce-am pasit din middl-age spre startul senectutii. :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă