Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
silviu:
--- Citat din: micaela ---stiu persoane sarite bine de 70 (prieteni de familie de-ai mamei) care sunt incredibil de tinere in interior
--- Terminare citat ---
abia astept sa trec si eu de 70, sa ma simt asa de tanar :)
Ayouni:
[/quote]
Cat adevar in cescuta Monei... sunt perfect de acord cu ea si-i trimit un gand_bun. :)
[/quote]
multumesc micaela - in numele monei- pentru gandul cel bun! i l-am transmis deja :) ceasca ei cu lumina este mereu plina!
silviu:
cand ma uit in jur, imi dau seama ca viata are valoarea unui "cah", sa ma scuzati de expresie. vad copii a caror viata se frange in mod bizar si, pe de alta parte, vad oameni care cu greu pot fi numiti oameni, dar care traiesc bine-merci.
si-atunci, "oare totul nu e nebunie?" nu cumva hazardul ne dicteaza intr-o masura coplesitoare "viata si valoare ei?" :-\
marcutza:
@silviu azi esri suparat, pesimist samd :)
tot de noi depinde sa ii acceptam in societate, sa luam atitudine dar, romanul se plange numai atunci cand cutitul a ajuns deja la os, pana atunci vb ta e "bine-merci".
adria:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 12 Martie 2011, 16:27 ---cand ma uit in jur, imi dau seama ca viata are valoarea unui "cah", sa ma scuzati de expresie. vad copii a caror viata se frange in mod bizar si, pe de alta parte, vad oameni care cu greu pot fi numiti oameni, dar care traiesc bine-merci.
si-atunci, "oare totul nu e nebunie?" nu cumva hazardul ne dicteaza intr-o masura coplesitoare "viata si valoare ei?" :-\
--- Terminare citat ---
ai perfecta dreptate, silviu
ma intreb, draga silviu, daca vom avea vreodata curajul sa recunoastem ca suntem o natie "bolnava"?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă