Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Joi, 10 Martie 2011, 13:55 ---
--- Citat din: micaela ---almi_gabi e foarte ok sa ne simtim de 20 si la 80
--- Terminare citat ---
wow! mama are 83 si nu se simte deloc ca la 23 :'( stii tu ceva? ai vreun secret, ceva de prin visele alea focalizate? ???
--- Terminare citat ---
am avut ocazia in ultima vreme sa cunosc persoare de varsta inaintata (86, 94 etc) ~persoane cu o vitalitate extraordinara si o dorinta de viata si cunoastere care depaseste pe a multor tineri ~ cea ce m-a facut sa cred ca varsta sta in mentalul nostru si nu in fizic.
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Joi, 10 Martie 2011, 13:59 ---
--- Citat din: almi_gabi ---Si chiar fac o multime de "prostioare" care im dau un sentiment placut de tinerete.
--- Terminare citat ---
m-ai facut curios. stiu, curiosii mor repede, dar imi asum riscul. ce prostioare faci? daca-mi spui, promit sa-ti zic si io ce prostioare fac :) da' o sa te crucesti, pen ca io fac prostioare si mai mari :D
--- Terminare citat ---
stiu , ca la pesimismul tau nu te temi de moarte ~ asa ca nu te opresc sa fii curios ;)
silviu:
--- Citat din: micaela ---cea ce m-a facut sa cred ca varsta sta in mentalul nostru si nu in fizic.
--- Terminare citat ---
e clar! nu ai cunoscut-o pe mama :(
almi_gabi:
apropo silviu - de ce stai logat ca ascuns - ti-e frica de curiozitatea noastra !!! :D
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 10 Martie 2011, 14:03 ---stiu , ca la pesimismul tau nu te temi de moarte ~ asa ca nu te opresc sa fii curios ;)
--- Terminare citat ---
voi spune precum vlahutza: nu de moarte ma cutremur, ci de veshnicia ei :( dar tot nu ai raspuns la intrebare...m-ai driblat rau de tot.
--- Citat din: almi_gabi ---apropo silviu - de ce stai logat ca ascuns - ti-e frica de curiozitatea noastra !!!
--- Terminare citat ---
pentru ca nu ma mai pot face "vizibil".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă