Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
danab:
Bun gasit tuturor ! Ma bucura faptul ca am descoperit acest grup, sper sa ma inscriu alaturi de voi in cat mai multe calatorii. Sunt psiholog, 50 ani, separata de sot de 4 ani, dar nu divortata, agreez persoanele spontane si glumete , sinceritatea si puctualitatea .La cat mai multe sejururi !
Fluturas88:
Daaa,asa e,avem vie multa,iar vin avem in functie de vie,adica dace nu ploua cu piatra se fac struguri pt vin,aici e cam la ghici,avem vie,vin,munti avem,paduri mari si gagici multe:)). De baieti ducem lipsa:)) glumesc. Frumos la Iasi,nu am fost decat de cateva ori si mi-a placut desi nu am vazut prea mult,nu am reusit sa ajung la gradina botanica.
bluesky85:
--- Citat din: Fluturas88 din Luni, 18 Iunie 2018, 22:00 ---Daaa,asa e,avem vie multa,iar vin avem in functie de vie,adica dace nu ploua cu piatra se fac struguri pt vin,aici e cam la ghici,avem vie,vin,munti avem,paduri mari si gagici multe:)). De baieti ducem lipsa:)) glumesc. Frumos la Iasi,nu am fost decat de cateva ori si mi-a placut desi nu am vazut prea mult,nu am reusit sa ajung la gradina botanica.
--- Terminare citat ---
Mi-ar place sa-ti fiu ghid pentru Iasi si sa iti arat si gradina botanica :flori:. O modalitate de contact daca ai sa vorbim pe larg acolo. Multumesc
wonderland:
Penru cei nou-intrati, tineri sau doar...nelinistiti :giggle:
bluesky85, Fluturas88
Datele de contact in vederea "vorbitului mai pe larg", le puteti schimba doar in momentul in care va intalniti si va cunoasteti intr-o excursie.
Cine zice? Autorul conceptului (Gigi Cindea) prin Regulament, si prin multe alte postari in care mentioneaza ca nu doreste nicio manifestare care sa duca la gandul de...site de dating.
Pana atunci, puteti socializa "la vedere" pe topicul Chat...aici putem discuta (aproape) orice sau comunica pe topicurile cu tema...
Evident, prima recomandare e sa alocati un pic de timp sa cititi Regulamentul, sa rasfoiti forumul, ca sa intelegeti conceptul, sa va familiarizati cu platforma...
Succes si voie buna!
bluesky85:
In cazul acesta Fluturas88 trebuie sa te intreb in care excursie vei merge sau alegi sa mergi. Astept raspunsul tau Fluturas88
Desi trebuie sa recunosc ca ideea de a plati pentru a cunoaste pe cineva, sentimental vorbind, nu e 100% pe placul meu :(. Din cate stiu platesti pentru asta in alte locuri....
Dar avand in vedere ca sunt single de mult timp trec peste si accept. O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă