Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
LuizaS:
Buna, sunt Luiza, am împlinit de curând 50 de ani si am realizat totodata ca, deși decizia de a ieși dintr-un cuplu luată de relativ puțin timp părea simpla si ușor de gestionat, avea si un mare dezavantaj: absenta vacantelor. Acceptând statutul de "single", mi-am exprimat nelinistea in scris (mulțumesc Google :) ::)) si am fost îndrumata către voi. Nu stiu sigur ce voi face mai departe, stiu însă ca ma bucur ca v-am cunoscut. :smitten:
ioanabil:
Bine ai venit LuizaS.
In lista de excursii desigur vei gasi ceva pe placul tau. :dance:
Eu zic ca primul pas ar fi sa-ti alegi o excursie si sa te inscrii la ea, o sa ai ocazia sa cunosti oameni fain si pe urma inca o excursie si inca una si tot asa. *|*
Violetam:
Mulțumesc Ioanabil și Oviarad pentru recomandare. Am citit despre excursia în Ardeal când m-am înscris în acest forum văzând în aceasta secțiune ca este recomandata pentru începători. Mi-ar fi plăcut mult dar din păcate în acea perioada sunt sunt plecata în City break în Bratislava. O perioada mai potrivita ar fi sfârșit de august - septembrie.
Fluturas88:
Sunt dintr-o comuna din judetul Vrancea,cel mai apropiat oras este Adjud si apoi Focsani,dar pana la Focsani sunt vreo 50km. Ma bucur ca mai sunt si alte persoane apropiate de varsta mea pe acest forum. Bluesky tu de unde esti?
bluesky85:
Sunt din Iasi Fluturas88. Faina zona aia. Mausoleul de la Marasesti e in zona. Si aveti mult vin de calitate in zona Vrancea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă