Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (753/933) > >>

Nina Petre:
Fluturas88 si Bluesky85, repetati dupa mine: acesta nu-i un site de dating, acesta nu-i un site de dating… A, acesta-i nu-i un site de dating? Nu. Ați înțeles ceva? Ce?

noiembrie:
Sa iesim din ceata…
Bluesky,aici platesti o excursie,te bucuri de prezenta altor oameni,trecuti oarecum prin niste filtre si prin viata…
Daca in acest grup vrei sa discuti cu cineva,o poti face.
Intamplator sau nu,venim singuri,plecam singuri,fiecare stie ce vrea sa faca cu viata lui.

Hai,zambeste,doar astfel fluturii se vor aduna in jurul tau ! ;)

costi31:
Bluesky85, iti dau eu raspunsul ca sa nu te mai chinui ...vezi excursia Varna -Nessebar, mai sunt 7 locuri grabeste-te  ;)
Poate Noiembrie si Nina Petre nu stiau....oricum ma bazez pe ele in sensul ca filtreaza   :pleasantry:  acest forum  :flori:
Sper ca nu ma certati ca am dat din casa....  :kissing:
Nu sunt Cupidon ! Doar ajut pe acesti copii   :bow:

wonderland:
Bluesky85, asta ai inteles din ce am spus eu?
Poate ca te-au lamurit mai bine, mai cu rabdare si blandete Nina si noiembrie, dar eu tot simt nevoia sa zic...
Ce sa mai zic? Sau cum sa zic, sa fie clar si fara interpretari ciudate?
1.  :rtfm: (pune cursorul pe emoticon, sa vezi si textul)
si
2.

Sorrin:
Salutare
Sunt Sorin, 39 de ani (încă, huh!) Open minded, civilizat, educat, deprimat și divorțat. Prima mi-o luat casa , a doua mi-o luat copilul. A mai rămas un suflet mare și un spirit de aventură...o mașină un card un corp bine clădit și un job decent. Sper să gustați umorul negru, am stat vreo 16 ani prin câteva țări din care 8 în uk.  Era frumos să prind un loc la felix la petrecere...
Îmi pare bine să vă cunosc, oricum...
Scuze pt. "caligrafie ", tastez de pe telefon.
Cele bune! 😉😊😁

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă