Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
wonderland:
Mai gandeste-te, Laur. Eu zic ca 30 inseamna grupa mica :))))))
Nina, maxim raspunsul tau!
Se pare ca, in timp ce eu ma lupt cu hostinguri, contracte de finantare blablabla, adica chestii al care nu ma pricep dar tre sa invat repede, a aparut un val de nou-intrati intampinati cum se cuvine de un val de "veterani"
Super treaba!
costi31:
Heeei ! La parinti nu mai avem '' reprezentant'' ? :giggle: Ca nu l-am mai vazut demult pe forum... :help: :)
Bine ai venit Mihaela77, banuiesc ca mergeti impreuna in tabara din Brasov, zile senine s-aveti !!! :flori:
Fluturas88:
Buna seara dragilor,nu m-am exprimat eu bine,site-ul cu excursiile il urmaresc de doi ani,nu forumul,dar nu e asta o problema,pentru ca vom vorbi de-acum incolo si cu timpul o sa vad ce va coace mintea:)),chiar sunt curioasa. As vrea sa va intreb ceva. Sunt cea mai mica din grup? Am vazut ca mai sunt pers in jur de 30 de ani,dar banuiesc ca sunt putine aceste persoane. Eu oricum ma simt bine intre toate varstele asa ca ce ziceti daca facem un chef in seara asta?)
Laur:
Relax! Avem si grupa mica si cresa ;D
Vad ca te-ai si apucat de speriat baietii. Bravo! ... chef zici? Poate unul virtual :)
Ideea nu e rea, dar din pacate nu functionam asa. Si chiar daca am functiona, pana vad potentialii clienti, expira oferta :-\
Aici se palavrageste ... (mai putin decat ar trebui), se planifica excursii, se coc tot felul de idei ... chestii dintr-astea.
Asa ca spor la palavrageala, ca ducem lipsa de clienti/cliente! :flori: (florile sunt pentru cliente :buck2:)
Vei avea ocazia sa-i cunosti pe unii de pe forum, mergand in excursii si nimic nu te opreste sa tii legatura cu cine doresti.
Insa aici nu se dau detalii confidentiale. Nici n-ar fi ok. Fiind un forum public, s-ar putea transforma in situatii neplacute.
Fluturas88:
Cine sunt baietii de care tot pomeniti?:)) Sa ii sperii? Pai de ce? Dar decat sa ma sperie ei pe mine e mai bine asa. Multumesc pentru sfat,ok,o sa palavragim cat se poate de mult,chiar vreau sa vad cine ma poate intrece:)),nu de alta dar vorba aia"sunt cu gura mare":)) Si sa stiti ca nu e rau sa fiu din nou la grupa mica,asa ma simt din nou copil.:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă