Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Nina Petre:
Bine-ai venit in comunitate, Ana!
Din experienta mea pe-aici iti pot spune ca se ia in calcul doar media de entuziasm a grupului, media de varsta e un calcul secundar, doar pe placul carcotasilor!
mihaela77:
Bine v-am gasit,
Sunt Mihaela, am 40 de ani si sunt din Brasov.
Intamplator am dat de acest grup intr-o prezentare pe facebook. Deoarece am ramas vaduva de aproape 3 ani, perceptia despre viata si ziua de maine s-au schimbat radical, asa ca impreuna cu fetita mea (are 14 ani :)) profitam de fiecare ocazie pentru a calatori si de a descoperii noi locuri. :)
Criscont:
Mesaje postate: 1
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3730 : Azi la 11:08 »
Citat
Bun gasit, tuturor!
Mi-ati iesit in cale la momentul potrivit. Vestea trista pentru voi este ca o sa "daram" media de varsta a comunitatii dar, sper eu, doar pe cea biologica. ;). Abia astept sa va cunosc si pentru asta am profitat de prima ocazie: Petrecere in Moldova.
Cu nerabdare, Ana! *|*
Ana poti fi linistita cu media de varsta mai suntem si altii care ne-am nascut ....cu mult timp in urma 8)
Fluturas88:
Am 30 de ani,nu ma supar,stiu de gluma.Daca ma voi simti bine in excursie,cu siguranta voi mai participa si la altele. Ma bucur ca putem comunica aici,imi place sa imi fac prieteni.Poate o sa se poata intr-o zi sa ne vedem si in realitate noi cei care discutam pe forum,ca sa ma fac inteleasa mai bine,vreau sa spun daca ar fi posibil sa ne vedem si in afara excursiilor,adica sigur s-au legat prietenii si atunci ma gandeam daca se poate sa se organizeze mici iesiri pentru aceste grupuri de prieteni .
Laur:
Pai na, asteptam si eu sa vaz unde o incadram. Acum stiu. E la gradinita la mine, la grupa mijlocie :giggle:
Asa ca Fluturas, ai grija sa nu sperii baietii mai mari! ... sau mai bine sa-i sperii! M-am sucit ;D
Daca ne urmaresti de doi ani, e clar ca nu te superi. Deja ar trebui sa ne stii care si ce coacem pe aici. :)
Dar oare de ce toata lumea ne urmareste din umbra? ... ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă