Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (746/933) > >>

dr.pauceanu:
Bina v-am gasit. Sunt Alexandra Pauceanu si tocmai m-am alaturat grupului. Sunt profesor universitar si sper sa ne si intalnim.
Succes la toate si la toti!Sunt de loc din Bihor dar acum nu locuiesc in romania permanent. Revin frecvent  in special vara si iarna.

costi31:
Bine ati venit !!!
 Anaida, frumos nume  :)
 Roxana Popa, spirit tanar  :yeah:
 Dr. Alexandra  Pauceanu, toata stima  :bow:
Multumim !!!  calatorii, descoperiri, revederi cat mai placute va dorim ! :flori:  :flori:  :flori:

Fluturas88:
Buna ziua,sunt Lavinia din Vrancea si sunt noua in acest grup. De doi ani va urmaresc dar e pentru prima data cand am avut curajul sa ma inscriu si eu la una din excursiile dvs. In august urmeaza sa plec cu grupul Danielei Dimitrescu in Bulgaria. Abia ast sa plec in excursie,sper ca va fi frumos si va fi cu siguranta o experienta noua si sansa de a-mi face noi prieteni. Va salut pe toti cei vechi si noi si sper sa ne imprietenim.

wonderland:
Fluturas88, nu ne-ai spus cati ani ai, (sau ne orientam dupa 88  ;) ) ca sa stie baietii responsabili cu intampinarea in sarcina cui esti.

E o gluma intre noi, trateaz-o ca atare. Daca citesti un pic mai in urma o sa intelegi pe cine vizeaza mica mea glumita)

Pana se dezmeticesc baietii, iti urez eu bun venit. Ma bucur ca ai gasit curaj. o sa vezi ca n-o sa regreti. Pana pleci, te asteptam la socializare aici, pe forum :)

Ana_B:
Bun gasit, tuturor!
Mi-ati iesit in cale la momentul potrivit. Vestea trista pentru voi este ca o sa "daram" media de varsta a comunitatii dar, sper eu, doar pe cea biologica. ;). Abia astept sa va cunosc si pentru asta am profitat de prima ocazie: Petrecere in Moldova.
Cu nerabdare, Ana! *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă