Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
IoanaMM:
Bine v-am gasit! Sunt single. Imi doresc sa cunosc persoane optimiste, sociabile, pline de viata si sa ma integrez in grupurile potrivite. Dupa un tur prin excursiile din 2018, am constatat cu regret ca la unele nu mai sunt locuri disponibile. Dar am retinut unele din excursiile la mare, soare, delta, etc. Voi participa cu siguranta.
Iustin:
Bine ai venit Ioana ! Ai nimerit exact unde trebuia. Sunt multi aici care indragesc soarele si marea si tot multi care indragesc muntele si zapada :)
alexuta:
Buna tuturor,
Sunt Alexandra, locuiesc in Bucuresti, desi ca origine sunt din Piatra-Neamt. Imi plac pisicile (am un motan iubaret foc), ma pasioneaza fotografia, natura, drumetiile si lucrez in IT, unde stau mai mereu cu nasul in calculator. Asa ca excursiile propuse ar fi binevenite pentru a socializa si pentru a face ceea ce imi place.
Va doresc o duminica dupa-amiaza placuta!
Laur:
Se mareste haita de IT-sti. Nu-i rau :)
Bun venit in club!
Mihnea:
Buna dimineata !
M-am inscris aseara si am primit in aceasta dimineata acceptul sa pot scrie aici.
Nu stiu exact cu ce se ocupa forumul, dar am mare nevoie de ajutor si va solicit un pic de timp pentru mine.
Sunt singur si nu mai pot duce asta ! Mi-e frica.
Am o stare generala de rau, atacuri de panica, depresie severa.
Va rog mult, va rog frumos, va rog fierbinte: ajutati-ma !!!
Nu stiu ce sa fac, de fapt ma simt pierdut si gol.
Nu stiu unde sa ma uit ca sa pot merge inainte.
Sunt coplesit. Mi-e rusine ca ma lamentez, stiu ca sunt adult, dar de data asta sunt slab.
Invatati-ma va rog ce sa fac ca sa supravietuiesc zilei de azi.
Apoi de maine si tot asa.
Ma gandesc ca exista personae aici care au deposit momentul critic si mi-ar pute spune cate ceva.
Va multumesc anticipat !!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă