Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Teutta36:
Salvarea vine de la tine. Tu trebuie sa-ti doresti schimbarea in viata ta. Ce atata tristete doar nu ai cancer, pe bune acum. Distractii, petrecerii, sport, prieteni noi. Lucreeaza mult cu mintea ta. Urmatoarea petrecere este pe 5 mai la Sibiu, te poti inscrie daca vrei, daca nu la urmatoarele. Te salut cu drag.
Mihnea:
Buna din nou,
Grabit sa ma plang, nu am facut ceea ce trebuia sa fac mai intai: sa salut, si sa ma prezint.
Ma numesc Mihnea, am 46 de ani, sunt din Bucuresti.
Multumesc pentru raspuns Teutta 36.
E putin delicat. Acum sunt prea sensibil ca sa ma ajut singur.
Dar multumesc din nou !!!
Laur:
Cu siguranta ai nimerit unde trebuie. Nu in sensul ca vei fi incurajat sa-ti plangi de mila. :(( :knuppel2:
Sfatul meu este asemanator cu cel primit de la Teutta36. Fugi la Sibiu la petrecere si iti garantez ca uiti de suparare!
Bine ai venit in club! :)
Toti am cam trecut prin starile tale. Unii mai afectati, altii mai indiferenti, dar timpul trece si invatam sa administram noua realitate. Sunt situatii cand nu putem da timpul inapoi si nici sa schimbam persoanele care ne-au fost candva alaturi. Dar sa pierzi timpul cu tristetea, este inutil. Sunt putine momentele in care este justificata tristetea. Si ma refer la situatii cu adevarat tragice. Ca unii adulti, nu mai pot fi impreuna, nu e un capat de drum si nici o situatie ireversibila! :)
PS: te felicit pentru curajul de a spune deschis prin ce treci ... putini pot face asta!
asa ca fetelor, aveti grija de Mihnea! :) ... hmmm ... parca as incepe sa ma plang si eu nitel :D
Mihnea:
Multumesc, Laur!
Nu este curaj, este disperare.
M-am gandit sa cer ajutor caci singur nu mai gasesc resurse.
Nu am fost niciodata asa de praf. Pur si simplu mi s-a stins lumina de la capatul tunelului.
Inca nu ma pot ridica, nu ma pot opri din toate alea....
Deci nu se poate pune acum, deocamdata, in ecuatie petrecerea.
Multumesc mult, mult de tot!
Teutta36:
Dar ce ai patit domnule atat de grav incat sa nu poti trece peste. Esti ditamai barbatul. 🤔
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă