Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (732/933) > >>

wonderland:
Ceilalti n-au de unde sa stie, eu, pentru ca stiu ca esti old si gold member, deci ai trecut de toate filtrele, am inteles ca e un aspect la care tii, in general si pe forum.
Pentru comentarii/postari pe marginea limbii romana apasati pe link: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2627.0.html  :)
Sa nu facem din tantar-armasar. Toata lumea, cred, a inteles ce e de inteles.

Si ca sa fiu ontopic: mai recomand celor noi, dupa ce citesc regulamentul, evident, sa exploreze un pic forumul, sa asculte/sa ne puna muzica preferata, sa ne spuna bancuri, sa-si faca simtita prezenta pe topicurile excursiilor pe care s-au inscris, sau sa-si exprime pareri la orice topicuri/articole li se par interesante.

O seara linistita, va spun si aici!

Laur:
Hihi, miroase a praf de pusca! Cool! >:D
De ce suparati fata? Railor! :hammer: :fight: :tickedoff: :knuppel2: :box:
Teutta36, gata, i-am certat! Insa (strict secret ;) ), sunt mai simpatici decat par :)

wonderland:
Prea tarziu, s-a dezamorsat! Nici miros de praf de pusca n-a ramas.
Sunt suficiente razboaie-n lume, macar pe aici sa fie pace, nu?

Cgabriela:
Buna!

M-am inscris de curand, atat in grup cat si intr-o prima excursie: "Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25-28 mai 2018". Voiam de mult sa vad vulcanii noroiosi si Gura Siriului, asa ca am profitat de ocazie!
Despre mine, ce sa va spun? Sunt maleabila si ma adaptez usor in orice situatie, iar motivele pentru care m-am inscris in grupul vostru sunt sa cunosc oameni noi cu care sa pot merge in vacante, sa ma bucur de locurile frumoase din tara si nu numai.
Abia astept excursia iar pana atunci va urez un weekend minunat!

Gabriela.

oviarad:
Gabriela ne bucuram sa te avem printre noi, bine ne-ai gasit, te asteptam in continuare pe forum, cred ca vei gasi destule subiecte, poate unele iti fac cu ochiul si ai opinii, idei referitor la ce e scris.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă