Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
wonderland:
A expirat timpul in care pot modifica mesajul. Au ramas ceva greseli, scuze. :).
Mai adaug si un link catre un capitol de interes pentru noi toti. De fapt se recomanda sa fie citit inainte de orice:
http://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/
Da, simt... :tomato:
Iustin:
Rezumat: Bun venit celor noi și atenție la regulile forumului și ale acțiunilor !
Paul O.:
Îmi asum greseala și îmi cer scuze. Am recitit mai atent regulile,și mă voi tine strict de ele.
wonderland:
Iustin, cand ai dreptate, ai! Capacitatea de a sintetiza nu e o trasatura specific feminina. Iar uneori e nevoie de...detalii.
Paul O, nu chiar strict, doar intocmai. Vezi si ce topicuri mai sunt pe aici, lasa un si pe topicul excursiei la care te-ai inscris. Acolo poti dialoga direct cu cei cu care te vei intalni. :)
ave caesar:
wonderland,
am crezut ca poate sunt eu demodat pentru faptul ca ma zgarie la ochi nume de persoane si orase scrise cu litera mica. Vad ca esti in asentimentul meu. Merci! Sunt membru SC din 2013 si aveam asteptarea ca macar aici, cum spune si Teutta 36, oamenii "cu foarte multi ani de scoala si cu studii superioare", sa respectam gramatica l.romane. Eu am 6 ani de facultate la zi, batute pe muchie, deci am niste pretentii la scrierea in lb. romana.
Draga Teutta 36, nu ma simt deloc frustrat de mesajul tau, din partea mea poti scrie cu ce litere vrei tu, important e sa intelegem noi, restul, ceea ce vrei sa ne transmiti. Bine ai venit in comunitate si sa ai parte de cat mai multe bucurii in excursiile SC.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă