Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (711/933) > >>

Ottilia_lia:
Multumesc, Gabi! Am gasit deja activitati ce-mi vor placea cu siguranta... De-abia astept sa-mi fac prieteni noi.  :applause:

Adina67:
Buna seara si bine v-am gasit !

Sunt Adina, si probabil e usor de ghicit ca acel 67 din id-ul meu reprezinta anul meu de nastere. Da, am deja o jumatate de secol la activ, sunt singura de aproape 2 ani, si imi doresc ca urmatoarea jumatate de secol sa fie plina de viata, alaturi de prieteni noi! Nu ca nu ii mai vreau pe cei vechi alaturi, departe de mine gandul acesta, dar e bine sa mai si uiti trecutul, macar de cateva ori pe an...Si de regula acest lucru e foarte dificil de realizat, alaturi de prietenii de-o viata!

Am cateva zile de cand tot urmaresc actiunile organizate de SC si daca ar fi posibil, as participa la mai toate! Am si cateva nelamuriri, probabil voi afla raspunsuri pe parcurs. (Totusi parca nu as citi toate postarile de pe forum din 2011 incoace! )
Una din nelamuriri: care este media de varsta a grupului? Stiu ca nu e un site de dating, dar parca nici sa te inscrii intr-o excursie , la o petrecere unde toti participantii ar putea sa fie copiii tai nu are farmec  :hammer:

Dupa cum spuneam, eu as participa la mai toate, de la plimbari pe munte, vara, la mers prin zapada, schi, iarna, din Delta in Maramures, si eventual  externe, cat ma tine buzunarul! Voie buna am tot inainte si chef de distractie cat pentru inca 50 de ani...

Asa ca...
Buna seara si bine v-am gasit!

oviarad:
Bine ai venit Adina .
Fii linistita media de varsta nu e importanta ci cum ne simtim la varsta noastra  :), daca chiar vrei sa cunosti mai bine cam ce persoane sunt pe aici , citeste postarile si vei vedea , din scris , sunt persoane de calitate , joviale , cu care sigur te vei distra de minune in excursii.
P.S daca inca mai vrei sa sti cam cati ani au in buletin prieteni de pe site , cauta la calendar , vei gasi datele de nastere si varsta fiecaruia , :angel:

wonderland:
oviarad, bravo pentru indrumare pentru cei noi. Aproape nu mai ai nevoie de...closca  :giggle: In ritmul asta, chiar daca mai ai scapari,  ajungi repede la statutul de Golden member!  ;)

Adina, n-a stat nimeni sa calculeze medii, la un moment dat ponderea era undeva intre 35-45.
Calendarul ala e orientativ, e cu membrii de la inceputuri, multi nu mai sunt activi.
Dar, asa cum zice si oviarad, conteaza mult varsta...emotionala.
Hai, ca o sa te simti in largul tau, garantat!

noiembrie:
Bun baiatul asta in"online",dupa botezul in "offline"sa te vedem!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă