Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (710/933) > >>

wonderland:
Bine ai venit, traveller. Da, ai sesizat bine, functioneaza fara diacritice. Problema ca de pe telefon, uneori diacriticele intra automat.  :slap:
Ma bucur ca existenta regulilor ti se pare un lucru...linistitor.
Despre grup e greu sa afli mai multe. E o comunitate dinamica, cu intrari-iesiri, dar si cu nuclee care raman. Anul trecut au fost vreo 2000 de membrii noi, iti dai seama? Nici nu ne cunoastem cu totii in realitate, dar se formeaza grupuri de prieteni in urma participarii la excursii.
Daca te-ai inscris, completand formularul de rezervare de pe site, primesti automat un email cu informatii pentru pasii urmatorii, cat si cand trebuie sa platesti etc.
Daca inca n-ai primit nimic, verifica si in SPAM/BULK/JUNK si seteaza adresa ca sigura. 

A scris Gigi in mai multe locuri, nu astepta confirmari de la agentie. Cand faci plata, mentioneaza pentru ce excursie. Dupa ce faci plata trimite un email la agentie cu copie dupa documentul de plata. Si gata, ce mai aii de facut e sa urmaresti topicul excursiei, sa te prezinti si acolo si sa starnesti sau sa participi la comunicare :)

Evident esti binevenita oriunde simti nevoia sa comentezi, sa intrebi, sa postezi. Asa cum ai vazut, avem si poezii, avem articole,  avem subiecte de discutie pe diverse teme, mai asteptam si pe altii sa adauge noutati. :magic:

Weekend placut si tie!

Manuel:
 :) Buna seara stimati prieteni! Ma numesc Manuel, sunt membru nou, ma bucur extrem de mult sa va cunosc!

Flo_rin:
Citat Gigi, 08.02. Ora 07.21: "Va dati seama ca sunt perfect constient de asta, stiu ca intr-un fel este o"sperietoare" pentru unii, care se vor gandi "mai ce o fi si cu asta, de impune atatea reguli, atatea restrictii?! :-\)."
Mie personal existenta regulilor imi da senzatia unui lucru bine organizat, cu parametrii calcula?i, pe care te poti baza. Pleci la drum in cunostinta de cauza, stii care sunt restrictiile deci stii cum sa te organizezi fara teama ca se va întâmpla ceva neprev?zut sau ca vei face ceva care sa supere. Regulile iti dau libertatea tie ca individ de a face ce vrei tu intre anumite limite care asigura siguranta si confortul de grup.
Iar referitor la a fi mai flexibil, Gigi daca imi permiti nu sunt chiar de acord pentru ca ar insemna sa faci rabat de la siguranta; calitate; confort etc. lucruri care mie mi se par importante.
Sa stii ca din punct de vedere al persoanei "single" care sunt mi-a facut placere sa ma inscriu in SCT dar ca viitor turist pe mine m-ai convins cu stilul tau cazon.

Ottilia_lia:
Buna ziua! Noua si eu pe aici dar fara pretentii...  :)

Gabi p:
 Ottilia_lia si Manuel bine ati venit in randurile noastre. Sigur o sa gasiti excursii care sa va placa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă