Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Dite:
"Daca tot te gandesti poti veni intr-o excursie de week end Lovech Bulgaria de exemplu.Sunt numai doua zile.Te lamuresti.
Te asteptam printe noi cu mult drag!"
Draga Daniela,
M-ai convins. M-am inscris in excursia la Lovech! Abia astept sa va cunosc :)
Matias Camelia:
Lucia, bine ai venit!
Unde vrei sa calatoresti?
wonderland:
--- Citat din: Lucianna din Luni, 15 Ianuarie 2018, 14:59 ---Ar fi minunat ca la fiecare excursie sa avem un spatiu de socializare si dupa, un grup pentru ocazia sau excursia care s-a incheiat in care sa schimbam impresii despre cum a fost, poze, despre acea calatorie sa fie cumva o mica comunitate in cadrul intregoii comunitati!
--- Terminare citat ---
Drata Luciana, acest spatiu chiar exista! Vezi sectiunea Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre (din subforumul Excursii si evenimente). In fapt fiecare excursie, o data incheiata este mutata de Admin in sectiunea mentionata. La intoarcerea acasa, fiecare participant este asteptata sa redea cateva impresii, sa posteze fotografii (fara chipuri :), sa lase celor care vor urma un tablou al atmosferei si experientei traite.
Bine ai venit!
Adaug si eu un un bun venit celor mai recent nou intrati!
Gabi_Gabri_ela:
Buna! Sunt Gabriela, din Slobozia-Ialomita. V-am gasit, si sunt foarte incantata, in urma cautarilor pe care le-am facut pentru destinatii de vacanta sau de weekend. Abia astept sa ne cunoastem. Abia astept sa particip la excursii. Initiativa acestui proiect este mai mult decat laudabila. :thumbup:
CristianB:
Buna seara! Ma numesc Cristian
,sunt din Bucuresti si sunt incantat de ideea acestui proiect.Sper sa particip si eu la excursiile organizate de voi. :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă