Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
crispop:
krondia am sa scriu, dar maine dupa ce voi achita avansul sa fiu sigura ca e totul ok :thumbup:
wonderland:
crispop :smitten: :thumbup: :applause:
Dar sa stii ca noi, eu si krondia, nu ne suparam daca ne raspundeai amandurora in acelasi mesaj. ;) O solutie in acest caz este sa evidentiezi cu bold numele persoanei careia i te adresezi.
Eu, de obicei zic asa, daca nu sunt probleme importante si grave, de viata sau moarte (doamne fereste!) pentru orice altceva se gaseste o solutie sa nu renunti la excursia rezervata.
Iti urez sa te bucuri deplin de vacantele dorite. Si te asteptam cu impresii! Cand va fi cazul.
Lucianna:
Buna ziua,
Sunt Lucia si apreciez cu sinceritate ideea acestui proiect de comunicare si inter-relationare in cadul unei comunitati autentice a celor ce aleg sa-si faca loc in viata lor a interesului pentru natura, plimbare, relaxare, dar si inter-conectare, respect si incredere totodata. Fiecare oportunitate creata in acest sens, cu fiecare excursie intalnim atat locuri si obiective interesante cat si omeni minunati cu care purtam discutii sau ramanem intr-o frumoasa prietenie cu amintiri din cele mai placute. Ar fi minunat ca la fiecare excursie sa avem un spatiu de socializare si dupa, un grup pentru ocazia sau excursia care s-a incheiat in care sa schimbam impresii despre cum a fost, poze, despre acea calatorie sa fie cumva o mica comunitate in cadrul intregoii comunitati!
O zi frumoasa si la cat mai multe ocazii minunate!
Va imbratisez cu drag,
Mariana10:
Asa voi face, wonderland! Ai dreptate, krondia, chiar la asta ma gandeam si eu azi, renuntand la Sovata,fiindca nu am cu cine sa ma cuplez la trasport, intre Buzau si Bucuresti si gandindu-ma ca, pentru inceput, ar trebui sa aleg excursia din Muntii Buzaului, pe care mi-o doresc de multa vreme, dar nu am avut cu cine sa merg. Va multumesc, amandurora! :smitten:
krondia:
Mariana, ma bucur, solutii se gasesc!
Pe de alta parte, daca doar transportul de la Buzau la Bucuresti ar fi problema, ti-as recomanda sa "arunci" o intrebare si la alte actiuni care te intereseaza, cine stie de unde "sare iepurele" :) Poate mai sunt si altii care stau ca si tine in dubii.
Si, nu in ultimul rand, iti doresc sa te bucuri de vacantele alese! *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă