Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (663/933) > >>

noiembrie:
E o alta dimineata frumoasa de toamna...acelasi minunat soare care-mi mangaie obrazul
la trezire,minunat joc al culorii,minunata simtire...
Stiu ca sunt multi cei care ne citesc,ne urmaresc in excursii si care asteapta acolo,in culise,
sa apara pe scena.
Pentru toti cei care va treziti singuri diminetile,dintr-un motiv sau altul,va asteptam aici !

Dinna:
    Buna dimineata !

De ce tematoare ???? Apare aceasta intrebare pe forum si nu stiu de ce , ma simt oarecum vizata ! ...Tine , probabil , de subconstient ...
Am ajuns pe acest forum fara sa-l caut , cred ca m-a gasit el pe mine ... Nu sunt tematoare din fire , dar intr-o lume nebuna , parca normalul a devenit de necrezut !
     Excursia de la Bran ma incanta ( e pe sufletul meu ) , vreau sa merg , singura necunoscuta , inainte de a plati avansul , ramane pentru mine transportul ...Am citit ceva vis-a-vis de ruta Bucuresti-Bran , eu urmand sa vin din Ploiesti sau Valenii de Munte ( daca se ia in calcul varianta Cheia) . Deci daca cineva poate sa ma lamureasca , maine voi plati avansul si voi participa cu mare drag !

Tuturor , o zi fabuloasa !

wonderland:
De ce tematoare? era o intrebare pentru anca_b, dar daca s-a potrivit si la tne, asta e :) :)

Dinna, tie ti-am raspuns un pic mai sus, unde iti recomandam sa intri, sa citesti si sa pui intrebari specifice direct pe topicul excursiei la Bran. Asta, daca vrei sa si raspunda cineva.
Oricum, dupa ce citesti pe acolo, s-ar putea sa te lamuresti singura  ;)
Deci, click pe link:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2526.0.html
Ca sa nu zici ca sunt rea de tot, am pus si intrebarea ta tot pe link-ul de mai sus.  :angel:

Dinna:
 Multumesc mult !

Florismn:
Buna , tuturor !

Sunt nou intrata , in acest grup , de altfel este prima experienta de genul acesta ... si sunt din Braila.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă