Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (662/933) > >>

vizitiu:
Buna. Multumesc de raspuns. Incerc sa imi dau seama de ce se intampla mai exact pe acest forum si pe site in general, pana acum sunt incantata. O zi faina  ::) ::)

Dinna:
  Buna , tuturor !

Sunt nou intrata , in acest grup , de altfel este prima experienta de genul acesta ...
Am descoperit forumul intamplator si am ramas cu o impresie placuta . Mi-a placut ce am citit , imi plac excursiile propuse , imi plac conditiile de participare ...De fapt chiar ma gandesc serios sa particip in 17-19 niembrie !
    O singura intrebare : exista posibilitatea sa fiu preluata (contra cost ) din zona Metro Ploiesti ?

wonderland:
Bine ai venit, Dinna.

Intrebarile specifice, cu referire la o excursie sau alta,  se pun direct pe topicul respectiv.
Cred ca tu te referi la Cooking Camp la Bran, de aici ar fi bine sa adresezi intrebarea: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2526.0.html
Dar inainte, citeste cu mare atentie prezentarea excursiei - servicii incluse/care nu sunt incluse, programul, profilul participantilor.

(Recomandare generala pentru cei noi: alocati un pic de timp ca sa va obisnuiti cu modul de organizare a subiectelor de discutie)

anca_b:
Salutare, tuturor

Dupa cautari de site-uri, pagini de internet, cluburi care sa reuneasca persoane singure dornice de a petrece timpul liber impreuna, placut, in excursii, la evenimente sau petreceri, iata-ma aici, tematoare si plina de speranta.
Iubesc alergatul, imi plac excursiile, ma dau in vant dupa dans si abia astept sa va cunosc pe toti.
Am uitat... sunt din Brasov.   :)

wonderland:
De ce tematoare? Hai cu speranta!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă