Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
crystyna2000:
NUCICOM,
Bun venit !
Intreaba daca mai e cineva din zona ta direct pe forumul actiunii care te intereseaza; ulterior puteti sa aranjati sa calatoriti impreuna catre locul de plecare / punctul de pe traseu unde va veti conecta la grup.
Claudette Andronic:
Buna seara,
Numele meu este Claudette. Stiu, suna pretios. Sunt noua pe aici. Am si eu o intrebare : cum se fac cazarile din excursii? Avand in vedere ca nu cunosc pe nimeni , ma intreb cu cine voi nimeri in camera.
MihaelaAld:
Buna,
si eu sunt noua pe aici, deci nu pot sa raspund la intrebarea legata de cazare. Mi-am pus si eu aceiasi intrebare si mi-am dat seama ca nu e cazul sa ma preocupe asa de tare cu cine nimeresc in camera. Nimeresc cu cine nimeresc, asa ca am ales o excursie activa, captivanta, fac un pic de cardio dimineata, ca sa am o conditie fizica buna, sa pot sa-mi car bagajul si sa ma tina picioarele sa vizitez tot ce e de vizitat. In rest ce sa-ti spun, intra pe excursiile din anii precedenti, sa vezi cum s-au desfasurat excursiile, sa vezi dinamica inscrierilor... Desi era inceputul anului, eu abia am prins ultimul loc la excursia din Scotia si asta dupa ce s-au suplimentat 4 locuri,asa ca singura framantare a ramas cea legata de vreme.
Daca totusi esti foarte preocupata de acest aspect, am vazut ca sunt si excursii cu optiune de cazare single, cineva mai vechi pe aici ar putea sa te indrume...
S-auzim de bine!
Rentzi:
Bine ai venit in Singles Camp, Claudette! :flori:
Cazarile in excursii se fac chiar asa - mai la nimereala. Mai ales daca sunteti multe "nou venite" in acea actiune. Daca sunt destule "veterane" este posibil sa fii cazata cu una dintre ele - iti mai explica, te mai incurajeaza, iti mai povesteste despre alte actiuni...
Bine inteles ca vei fi cazata tot cu o femeie in camera (indiferent ce pile ai sau cate sfori tragi) :police:
Nu uita sa iei cu tine, pe langa echipamentul standard, rucsacelul cu voie buna si pantofii de dans... *|*
noiembrie:
Bine ati venit in grupul nostru!
Rentzi este un dragut ,va ofera detalii pentru a creiona o imagine...
Cei care aleg sa calatoreasca in grup pana la destinatie creeaza deja punti de legatura si la sosire stiu cum si cu cine vor dormi.
Nimereala se poate sa fie una surprinzatoare...glumesc !
Ce e sigur...si placut pentru ei...barbatii au rol de "pasa",iar noi de "cadane"mai mult sau mai putin imblanzite.
Pare frumos.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă