Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
florinj67:
@ANAANA, @noiembrie
Va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!
Sper sa ma pot alatura, in cel mai scurt timp, si comunitatii voastre "fizice" nu doar celei virtuale.
Intre timp, va felicit pentru ceea ce faceti si va doresc excursii de neuitat! :applause:
NUCICOM:
Buna tuturor,
abia am poposit pe aici, am ceva emotii dar in acelasi timp abia astept sa cunosc oameni noi ,frumosi la suflet, deschisi la minte, sa particip si eu la actiunile organizate.Acum sa fiu sincera imi este destul de greu sa circul singura pina la locatiile respective.De ceva ani sunt singura si nu prea am iesit ,este lunga povestea mea nu are rost acum.Sunt din Barlad-Vaslui , daca este o doamna sau un grup de prieteni format din aceasta zona, doresc si eu sa ma alatur, asa voi avea mai mult curaj si incredere . Imi puteti lasa mesaj pe adresa de e-mail :nuceta2004@yahoo.fr,sa luam legatura poate ne inscriem impreuna la anumite actiuni.
Pina ne vom intilni ma bucur din suflet ca v-am gasit.
Va imbratisez cu drag!!!!! : :smitten: :smitten: :smitten:
ValiF:
Bun venit tuturor! :)
Va doresc sa aveti parte de vacante minunate alaturi de noi. :thumbup:
wonderland:
NUCICOM, bine ai venit! Sa stii ca regula e ca schimburi de email intre noi sa se faca doar dupa ce ne cunoastem, in excursie.
Nu stiu sa spun daca mai sunt persoane din Birlad, Vaslui, dar cu siguranta e mai greu sa gasesti pe cineva care are liber exact in aceeasi perioada sau sa prefere acelasi tip de actiune.
Va fi nevoie sa gasesti curaj si incredere. Primul pas - inscrierea in excursie, pare un pic mai greu, dar o data facut, toate emotiile trec :) :) :)
NUCICOM:
Ok, am inteles regula ,multumesc de primire si de incurajari.
O zi minunata tuturor!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă