Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (629/933) > >>

Lavy:
Buna Simona
Si eu sunt din Craiova si daca vrei ma poti contacta pe email:  lavinia30@gmail.com  (sper ca nu fac vreo greseala lasandu-mi adresa de mail aici  ;))...te pot ajuta cu drag sa te integrezi in SinglesCamp .
O zi frumoasa!

simona liliana:
Mul?umesc, Lavinia!
Te voi contacta cu mare drag!

krondia:
Simona Liliana, bine ai venit! Cel mai bine te poti integra participand la o actiune SC, au fost si sigur vor mai fi actiuni destinate in primul rand celor nou-inscrisi, urmareste forumul pentru a fi la curent cu noutatile. :)
 Lavy, datele personale se pot lasa pe forum doar in situatiile in care acest lucru este imperios necesar, de regula pentru un grupaj de transport sau in cazul unei renuntari la o actiune. Schimbul de adrese de email, telefoane samd se poate face insa fara probleme intre cei care participa la o actiune.

BBS:
Salut, sunteti o surpriza pentru mine, placuta, imi doresc sa ramana placuta si  experienta . Sunt singura, iubesc calatoriile, imi plac oamenii si nu fug de singuratate .  :) Bine v-am gasit   :)

wonderland:
Bine ai venit! Sunt sanse maxime ca ca surpriza ta sa devina o experienta placuta! :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă